Πλαστή θεωρεί την ιδιόχειρη διαθήκη ο γιος του Ηρακλής, που φέρεται να έγραψε ο Ανέστης Βλάχος, και που παρουσίασε η κόρη του μετά τον θάνατο του γνωστού ηθοποιού, όπως τόνισε μέσω της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ο δικηγόρος του, Κωνσταντίνος Παπαναστασίου.

Τα δύο παιδιά του ηθοποιού, τα οποία είναι ετεροθαλή αδέρφια, φαίνεται λοιπόν ότι θα λύσουν τις διαφορές τους δικαστικά.

Ανέστης Βλάχος

«Ο εντολέας μου έχει πληροφορηθεί και δεν έχει δει τη συγκεκριμένη διαθήκη. Να τονίσω ότι εχθές που μιλούσα μαζί του μου είπε ότι δεν θέλει να προσβάλλει τη μνήμη του πατέρα του με ό, τι θα επακολουθήσει. Αυτό που θέλει να διασφαλίσει, είναι ότι σε αυτό το χαρτί, το οποίο ενδεχομένως να έχει γράψει ο πατέρας του, και για το οποίο αμφιβάλλει για το κύρος αυτής της διαθήκης και μιλά για πλαστότητα, καθώς θεωρεί ότι δεν θα λησμονούσε σε διαθήκη του το ένα από τα δύο παιδιά του», ανέφερε για αρχή ο Κωνσταντίνος Παπαναστασίου.

Παράλληλα, αποκάλυψε την επικοινωνία που έκαναν τα δύο αδέρφια και όσα ειπώθηκαν: «Σε μια από τις επικοινωνίες με την αδερφή του τού αποκάλυψε ότι “δεν χρειάζεται να συνεννοηθούμε για κάτι, υπάρχει ιδιόχειρη διαθήκη που γράφτηκε το 2014 και αφήνεται το σύνολο της περιουσίας σε εκείνη“».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Παπαναστασίου αποσαφήνισε: «Αυτή η διαθήκη θα πρέπει να πάει στο δικαστήριο και να δημοσιευτεί με μια απόφαση, κι εμείς όταν τη δούμε να την προσβάλλουμε για την πλαστότητά της. Αν έχει γραφτεί από τον Ανέστη Βλάχο, ο νόμος έχει την πρόνοια στο εξής: να διεκδικήσει τη νόμιμη μοίρα επί της συγκεκριμένης περιουσίας. Ο Ηρακλής Βλάχος δεν πίστευε ότι ο πατέρας του θα τον ξεχνούσε στη διαθήκη του, αλλά πίστευε ότι θα συμπεριελάμβανε στη διαθήκη τον εγγονό του και γιο του και εντολέα μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΕΣΤΗΣ ΒΛΑΧΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ