Συγκινημένη η Άντζελα Γκερέκου έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους, την οδό στη Θεσσαλονίκη που πλέον φέρει το όνομα του αξέχαστου Τόλη Βοσκόπουλου.

Η πρόεδρος του ΕΟΤ και πρωταγωνίστρια της «Γης της Ελιάς» ανάρτησε φωτογραφία με το δρόμο της συμπρωτεύουσας, αναφερόμενη με συγκίνηση στην αγάπη του κόσμου: «Κάπου στην αγαπημένη Θεσσαλονικη. Η αγάπη του κόσμου είναι ανεξάντλητη. Εξωτερικευεται με κάθε τρόπο.Ετσι ειναι ο απλός κόσμος σε όλη την Ελλάδα κ σε όλη την ομογενεια που λάτρεψαν κ λατρεύουν τον Τολη. Γιατι κ εκείνος τους έδωσε την ψυχή του. Κ αυτή η αγάπη είναι πάνω από κάθε άλλη αναγνώριση. Ευχαριστούμε!», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου.

Άντζελα Γκερέκου: Η συγκίνηση της για την αγάπη του κόσμου που διατηρεί στη μνήμη του τον Τόλη

Αίσθηση έχει προκαλέσει η Μαρινέλλα με την πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα «Καθημερινή» και τις δηλώσεις της για τον Τόλη, με τον οποίο έμειναν παντρεμένοι για 8 χρόνια. «Δεν ήταν και το πιο εύκολο αγόρι», δήλωσε η σπουδαία ερμηνεύτρια.

«Δεν έχω βλάψει κανέναν. Τα γκομενικά μου ήταν περιορισμένα. Είχα μόνο σοβαρές σχέσεις που κρατούσαν χρόνια. Και όταν η Τζωρτίνα ήταν 10 ετών και είχα πάρει διαζύγιο από τον Βοσκόπουλο– είχα ξεμπερδέψει για την ακρίβεια γιατί ο Τόλης δεν ήταν το πιο εύκολο αγόρι- αποφάσισα πως οι άντρες είχαν τελειώσει πια για μένα. Δεν ήθελα να δω πότε το παιδί μου κατσουφιασμένο από κάποιο αρνητικό σχόλιο που θα άκουγε για την προσωπική μου ζωή», ανέφερε η Μαρινέλλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ