Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και αναφέρθηκε στον Τόλη Βοσκόπουλο προχωρώντας σε μια σπάνια εξομολόγηση για τον αξέχαστο ερμηνευτή και την κοινή τουζ ζωή.

Η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ μίλησε για την μεγάλη αγάπη της στον Τόλη και το πώς διαχειρίζεται την απώλειά του.

Οι αποκαλύψεις της Άντζελας Γκερέκου για τον σύζυγό της Τόλη Βοσκόπουλου

Αρχικά, η ίδια μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του Τόλη Βοσκόπουλου αλλά και για τη μέρα πριν φύγει από τη ζωή: «Την προηγούμενη μέρα, λοιπόν, είδα έναν Τόλη πιο γαλήνιο από ποτέ. Πήγαινα εκεί, μιλούσαμε, ανταλλάσαμε λόγια αγάπης και μας έκανε τη μεγάλη χάρη να ξυπνήσει, ενώ ήταν δύσκολο, για να μιλήσουμε. Να μας πει πόσο μας αγαπάει, να του πούμε πόσο τον αγαπάμε και να αρχίσουμε να ελπίζουμε ότι μπορεί να φύγει από εδώ και να πάει στο επάνω δωμάτιο για να αρχίσει η διαδικασία της αποθεραπείας». Και συνέχισε: «Η πολιτεία, η κακοδικία, όλη η διαστρεύλωση που έγινε, του πήραν όλη την περιουσία και εμείς αποποιηθήκαμε τα πάντα γιατί τον είχαν γεμίσει χρέη ανύπαρκτα. Έφυγε πολύ πικραμένος από αυτό. Ήταν άδικο πάρα πολύ αλλά τελικά το ξεπερνούσε και αυτό. Δηλαδή ήταν τόση η σύνδεση με την πίστη και τον Θεό και η αγάπη που είχε από τον κόσμο, που έβγαινε πάνω στη σκηνή και ένιωθε ευλογία».

Ακόμα, η ίδια ανέφερε: «Μέχρι την τελευταία στιγμή πιστεύαμε ότι θα το ξεπερνούσαμε. Μας έκανε τη χάρη να ξυπνήσει για να μιλήσουμε και να μάς πει πόσο μάς αγαπάει και να του το πούμε κι εμείς».

Η Άντζελα Γκερέκου, προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις που αφορούν στην ξεχωριστή σχέση της με τον Τόλη Βοσκόπουλο: «Έτυχε και κούμπωσαν οι ανάγκες του στις δικές μου και οι δικές μου ανάγκες στις δικές του. Δηλαδή ήταν η εποχή και η στιγμή, που το θεωρώ ευλογία από τον Θεό, που έπρεπε να γίνει έτσι και ήταν ένα είδος αποστολής. Ο Τόλης έπρεπε να δώσει στον εαυτό του, στους γύρω του και σε όσους αγαπούσε αυτά τα 25 χρόνια που έδωσε. Και έκανε ξανά μια δεύτερη θεϊκή καριέρα που ήταν τόση η αγάπη και η λατρεία του κόσμου που τον είχαν αφήσει λίγο λαβωμένο, τραυματισμένο, πληγωμένο. Δυστυχώς ένα βιβλίο δεν θα έφτανε για να γραφτούν όλα αυτά. Ίσως μάλιστα να πω ότι το πιο σκοτεινό θρίλερ σε όλα αυτά που έζησε ο Τόλης και εγώ, όταν τελικά τα γνώρισα κοντά του, θα μπορούσε άνετα να ανταγωνιστεί όσα έζησε ο Τόλης στη ζωή του», εξομολογήθηκε η Άντζελα Γκερέκου.

Τέλος, εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που πέρασαν λόγω του προβλήματος υγείας του Τόλη Βοσκόπουλου, τα τελευταία χρόνια: «Τα τελευταία χρόνια ο Τόλης είχε αρκετά προβλήματα υγείας. Ήταν όμως τόσο δυνατός, τόσο δυνατή ήταν η ψυχή του, που πηγαίναμε στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις και να μείνει κάποιες μέρες και ξανάβγαινε και τραγούδαγε. Αυτό τον τροφοδοτούσε. Η κόρη μας, που είναι πολύ δύσκολο να βιώνει ένα παιδί τον μπαμπά του σε αδυναμία και να έχει αυτή τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, έζησε πολύ έντονα και μαζί του αυτά τα χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ