Δύσκολες ώρες για την Αγγελική Ηλιάδη καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο πατέρας της και ανείπωτος θρήνος για την Καίτη Γκρέυ, η οποία έχασε τον γιο της.

Η Αγγελική Ηλιάδη βρίσκεται στο reality “Η Φάρμα” η οποία αναμένεται να κανει πρεμιέρα στις 4 Δεκεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Αγγελική Ηλιάδη έχει ενημερωθεί για τον θάνατο του πατέρα της Βασίλη από τους ανθρώπους της παραγωγής, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα παραβρεθεί στην κηδεία – η οποία θα γίνει αύριο – ή όχι.

Η Αγγεγλική Ηλιάδη με την γιαγιά της Καίτη Γκρέυ

Η Αγγελική Ηλιάδη στο παρελθόν δεν είχε καλές σχέσεις με την οικογένειά της, αλλά τα τελευταία χρόνια είχαν αποκατασταθεί και η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της:

«Κατά τη γνώμη μου, ο μικρότερος κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Εννοείται ότι πάντα τους σκεφτόμουν, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου που δεν υπήρχε. Όταν είμαστε μικροί, είμαστε και αντιδραστικοί, κάνουμε την επανάστασή μας. Τώρα αισθάνομαι ότι είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορώ να πω τα πάντα κι αυτό μου είχε λείψει όσο δεν μιλούσαμε. Το κλασικό που λένε οι γονείς, πως όταν θα κάνεις παιδιά θα καταλάβεις, ισχύει, γιατί μεγάλωσα, μπήκα στη θέση τους και είδα πόσο μεγάλο είναι το άγχος και η αγωνία τους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ