Η γνωριμία τους έγινε στη “Φάρμα” και οι δυο τους έχουν αναπτύξει μια όμορφη σχέση όπως όλα δείχνουν, καθώς η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστρασιάδης στη νέα κοινή τους δημόσια εμφάνιση απαθανατίστηκαν σε τρυφερά ενσταντανέ.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο πρώην συμπαίκτης της βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε, εξασφαλίζοντας “κλικς”. Το ζευγάρι έδειχνε να απολαμβάνει την έξοδό του και η ερμηνεύτρια δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του!

Αγγελική Ηλιάδη

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μασάω και δεν κολλάω…. Από την αρχή υπήρχε κάτι. Υπήρχε μια αμηχανία και το ένα έφερε το άλλο», είχε αναφέρει πρόσφατα η Αγγελική Ηλιάδη σε συνέντευξή της στο “Πρωινό”, αναφορικά με τη σχέση της. Μάλιστα,και στα επαγγλεματικά της διανύει μια δημιουργική περίοδο, καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια μέσα από την Panik Records.

Παράλληλα, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης είχε μιλήσει στην ίδια εκπομπή και είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Από την αρχή υπήρχε αμηχανία και ηλεκτρισμός με την Αγγελική. Σε ποιον δεν αρέσει η Αγγελική; Προφανώς μου άρεσε. Ήταν πολύ ξαφνικό. Αναπάντεχο. Οι δικοί μου άνθρωποι ακόμη με ρωτάνε για το παιχνίδι και για την Αγγελική. Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την Αγγελική ανήκουν στον μεσαίωνα. Κανείς δε ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Σίγουρα υπάρχει μια πολύ όμορφη σχέση με την Αγγελική. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί».

photos: Ndp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ