Angelina Jolie: Με νέα απογοήτευση αποχώρησε αυτήν τη φορά από το δικαστήριο η ηθοποιός

Το ζευγάρι του πετυχημένου «Mr and Mrs Smith» χώρισε το 2019 και το διαζύγιό του έχει λάβει κινηματογραφικές διαστάσεις.

Angelina Jolie: Με νέα απογοήτευση αποχώρησε αυτήν τη φορά από το δικαστήριο η ηθοποιός

Η Angelina Jolie βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ακόμη εμπόδιο στη συνεχιζόμενη μάχη της με τον Brad Pitt για το πολυτελές κτήμα τους Chateau Miraval.

Η 48χρονη ηθοποιός έλαβε εντολή από τον δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες να προσκομίσει κάθε Συμφωνία Μη Αποκάλυψης (NDA) που υπέγραψε με τρίτους από το 2014 – τη χρονιά που παντρεύτηκε τον Μπραντ – έως το 2022.

Η απόφαση του δικαστή, που περιγράφεται λεπτομερώς σε έγγραφα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, σηματοδοτεί μια σημαντική τροπή σε αυτό που έχει περιγραφεί ως «Πόλεμος των Ρόδων» μεταξύ των αστέρων του Χόλιγουντ.

Η διαμάχη τους επικεντρώνεται στα δικαιώματα της Angelina Jolie να πουλήσει το μερίδιό της στον γαλλικό αμπελώνα και το σπίτι τους, το οποίο και πούλησε για 62 εκατομμύρια δολάρια στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Yuri Shefler το 2021.

Ο Brad Pitt υποστηρίζει ότι αυτή η πώληση παραβίαζε τη συμφωνία τους, η οποία όριζε ότι πρέπει πρώτα να προσφέρουν το μερίδιό τους ο ένας στον άλλο πριν το πουλήσουν σε τρίτους.

CANNES, FRANCE – MAY 20: Actors Brad Pitt and Angelina Jolie attend the Inglourious Basterds Premiere held at the Palais Des Festivals during the 62nd International Cannes Film Festival on May 20th, 2009 in Cannes, France. (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)

Τα συμφωνητικά εμπιστευτικότητας (NDA) έχουν αποδειχθεί καίριο στοιχείο στη διαμάχη τους. Η Angelina Jolie ισχυρίζεται ότι αποσύρθηκε από τη συμφωνία τους επειδή ο Brad, 60 ετών, ζήτησε να υπογράψει ένα NDA στο πλαίσιο των επιχειρηματικών τους συναλλαγών.

Περιγράφει αυτό το αίτημα ως μια «ασυνείδητη» προσπάθεια να την ελέγξει μετά τον χωρισμό τους τον Απρίλιο του 2019. Η νομική ομάδα του Μπραντ, ωστόσο, υποστηρίζει ότι η αντίρρηση της Αντζελίνα στο NDA είναι απλώς μια κάλυψη για την απόφασή της να πουλήσει το μερίδιό της πίσω από την πλάτη του Μπραντ.

Οι δικηγόροι του Brad υποστηρίζουν επίσης ότι η ίδια η Angelina χρησιμοποιούσε συχνά NDA και είχε ζητήσει ακόμη και από τον Brad να υπογράψει μια ευρύτερη συμφωνία NDA έξι μήνες μετά τον χωρισμό τους κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για τη διευθέτηση του διαζυγίου τους. Προηγουμένως ζήτησαν από την Angelina να αποκαλύψει τυχόν NDA που είχε συνάψει με τρίτους, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού.

Η δικαστής Lia Martin απέρριψε τις αντιρρήσεις της Angelina, κρίνοντας ότι οι NDA της είναι πράγματι σχετικές με την υπόθεση. Το δικαστήριο διέταξε την Angelina να προσκομίσει όλα τα NDA που πρότεινε ή της πρότειναν, ανεξάρτητα από το αν είχαν οριστικοποιηθεί.

Ο Paul Murphy, ένας από τους δικηγόρους της Angelina Jolie, ισχυρίστηκε ότι η εντολή του δικαστή επιτρέπει στην Angelina να απαιτήσει έγγραφα σχετικά με την υποτιθέμενη ανάρμοστη συμπεριφορά του Brad. «Οι κοινές NDA απλά δεν συγκρίνονται με την απαίτηση του Μπραντ το τελευταίο δευτερόλεπτο να προσπαθήσει να καλύψει την προσωπική του ανάρμοστη συμπεριφορά».

Και πρόσθεσε, «Η απόφαση του δικαστή ανοίγει εντελώς την πόρτα για ανακάλυψη όλων των ζητημάτων που σχετίζονται με την κακοποίηση του Μπραντ. Χαιρετίζουμε αυτή τη διαφάνεια στις απαντήσεις ανακάλυψης όλων των μερών, συμπεριλαμβανομένου του Μπραντ».

Αυτή η τελευταία εξέλιξη έρχεται λίγο αφότου η Angelina κατηγορήθηκε ότι προσπάθησε να δημιουργήσει ρήξη μεταξύ του Brad και των έξι παιδιών τους μετά τον χωρισμό τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ANGELINA JOLIE, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ