Το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια απέρριψε την έφεση του Brad Pitt σχετικά με την αέναη υπόθεση με την Angelina Jolie που αφορά στα παιδιά τους.

Τον Σεπτέμβριο, οι δικηγόροι του Brad Pitt υπέβαλαν αίτηση στο Δικαστήριο να επανεξετάσει την υπόθεση, ακυρώνοντας ουσιαστικά την προηγούμενη απόφαση που έδινε στον ηθοποιό περισσότερο χρόνο με τα πέντε παιδιά τους.

Jolie Brad Pitt
Με τα παιδιά της στην πρεμιέρα του “Eternals” στο Ηνωμένο Βασίλειο Getty Images/Ideal Image

Εκπρόσωπος του Pitt ανέφερε στο people ότι η προηγούμενη απόφαση του εφετείου «βασίστηκε σε ένα τεχνικό διαδικαστικό ζήτημα και η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου να μην επανεξετάσει αυτό το διαδικαστικό ζήτημα δεν αλλάζει τον εξαιρετικό όγκο των πραγματικών αποδεικτικών στοιχείων που οδήγησαν τον δικαστή -και τους πολλούς εμπειρογνώμονες που κατέθεσαν- για να καταλήξουν στο σαφές συμπέρασμά τους για το τι είναι προς το συμφέρον των παιδιών».

Mάλιστα, συμπλήρωσε: «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι είναι νομικά απαραίτητο με βάση τα λεπτομερή ευρήματα των ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων».

Ο δικηγόρος της Angelina Jolie είχε τονίσει: «Είναι επικεντρωμένη στην οικογένειά της και χαίρεται που η ευημερία των παιδιών της δεν θα καθοδηγείται από ανήθικη συμπεριφορά», λέει ο δικηγόρος της. Όπως ενισχύθηκε από τα δευτεροβάθμια δικαστήρια της Καλιφόρνια, το δικαστικό σώμα δίνει προτεραιότητα στην ηθική και τα καλύτερα συμφέροντα των παιδιών και δεν θα ανεχθεί ανάρμοστη συμπεριφορά για να ανταμείψει τα συμφέροντα ενός διαδίκου».

Στην αναφορά του Pitt, οι δικηγόροι του υποστήριξαν ότι ο αποκλεισμός του προηγούμενου Δικαστή «ανατρέπει ουσιαστικά το συνταγματικά εγκεκριμένο σύστημα στην Καλιφόρνια. Εγείρονται σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το εάν το σύστημα προσωρινής κρίσης είναι μια βιώσιμη επιλογή στο δικαστικό σύστημα της Καλιφόρνια». Η ομάδα της Jolie υποστήριξε ότι ο προηγούμενος Δικαστής θα μπορούσε να είναι προκατειλημμένος στις αποφάσεις του, δεδομένου ότι δεν είχε αποκαλύψει τις συνεχιζόμενες ή νέες υποθέσεις που οι δικηγόροι του Pitt τον είχαν προσλάβει για να επιβλέπει.

Main Photo: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRAD PITT, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ