Αντζελίνα Τζολί για Μραντ Πιτ: «Στο αεροπλάνο στράφηκε για πρώτη φορά και κατά των παιδιών»

Η Αντζελίνα Τζολί λέει πως αποφάσισε να χωρίσει το 2016, όταν και ο σύζυγός της άσκησε για πρώτη φορά βία στα παιδιά τους.

Αντζελίνα Τζολί για Μραντ Πιτ: «Στο αεροπλάνο στράφηκε πρώτη φορά και κατά των παιδιών»

Με τον Μπραντ Πιτ να νικά μέχρι στιγμής στις περισσότερες δικαστικές διαμάχες για το διαζύγιό τους και την προσοχή του τώρα να είναι στραμμένη στην ιδιοκτησία του οινοποιείου τους στη Γαλλία, η Αντζελίνα Τζολί προέβη σε έναν νέο ισχυρισμό.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε μέσω των δικηγόρων της: «Ενώ το ιστορικό σωματικής κακοποίησης της Τζολί από τον Πιτ ξεκίνησε πολύ πριν από το αεροπορικό ταξίδι της οικογένειας τον Σεπτέμβριο του 2016 από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες, αυτή η πτήση σηματοδότησε την πρώτη φορά που έστρεψε τη σωματική του κακοποίηση και στα παιδιά. Η Τζολί τότε τον εγκατέλειψε αμέσως».

Ενώ, άνθρωπος από το περιβάλλον του 60χρονου ηθοποιού ανέφερε: «Αυτό είναι ένα μοτίβο συμπεριφοράς – όποτε υπάρχει μια απόφαση που πηγαίνει εναντίον της άλλης πλευράς επιλέγουν σταθερά να εισάγουν παραπλανητικές, ανακριβείς ή/και άσχετες πληροφορίες ως αντιπερισπασμό.

Υπήρξε μια μακρά δίκη για την επιμέλεια που αφορούσε όλο το ιστορικό της σχέσης τους και ένας δικαστής που άκουσε όλα τα στοιχεία εξακολουθεί να του δίνει την επιμέλεια 50/50».

Ως προς την υπόθεση του οινοποιείου και την άρνηση του ηθοποιού να εξαγοράσει το μερίδιο της πρώην συζύγου του, ο δικηγόρος της Τζολί δήλωσε: «Ο κ. Πιτ αρνήθηκε να αγοράσει το συμφέρον της κας Τζολί όταν αυτή δεν ήθελε να σωπάσει από το συμφωνητικό εμπιστευτικότητάς του.

Αρνούμενος να αγοράσει το μερίδιό της, αλλά στη συνέχεια να την μηνύσει, ο κ. Πιτ έθεσε ευθέως επί τάπητος τον λόγο για τον οποίο αυτό το συμφωνητικό ήταν τόσο σημαντικό γι’ αυτόν και αυτό που ήλπιζε ότι θα έθαβε: την κακοποίησή του εναντίον της κας Τζολί και της οικογένειάς τους. Μετά από οκτώ μήνες καθυστερήσεων, η παρούσα αίτηση ζητά από το Δικαστήριο να αναγκάσει τον κ. Πιτ να προσκομίσει επιτέλους αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ