Η Angelina Jolie έριξε λίγο φως σχετικά με τη ζωή της, σε μια νέα συνέντευξη στη Vogue με αφορμή το Brand της Launch of Atelier Jolie. «Είχαμε μεγάλη θεραπεία να κάνουμε», εξήγησε. «Ακόμα βρίσκουμε τα πατήματά μας», είπε.

«Ήμουν 26 όταν έγινα μητέρα. Όλη μου η ζωή άλλαξε. Το να έχω παιδιά με έσωσε – και με έμαθε να βρίσκομαι σε αυτόν τον κόσμο διαφορετικά», είπε. «Αισθάνομαι κάπως πεσμένη αυτές τις μέρες», είπε, προσθέτοντας: «Δεν νιώθω ότι είμαι ο εαυτός μου για μια δεκαετία». «Ακόμα καταλαβαίνω ποια είμαι στα 48 μου», συνέχισε, αναλογιζόμενη το προσωπικό στυλ. «Υποθέτω ότι είμαι σε μεταβατικό στάδιο ως άνθρωπος».

Η Jolie πιστώνει στη 18χρονη κόρη της Zahara, φοιτήτρια στο Spelman College, ότι τη βοήθησε να βρει τον χώρο της Νέας Υόρκης για το νέο της εγχείρημα στη μόδα, το οποίο δίνει έμφαση στη βιωσιμότητα, και είπε ότι η Zahara και ο 19χρονος Pax συμμετέχουν έντονα, όπως και τα άλλα παιδιά της. Ονόμασε τη διαδικασία ανοίγματος του brand της «θεραπευτική για μένα» και τα παιδιά της ήταν βασικό μέρος της κατανόησης της για το ποια είναι στη μέση ηλικία και τι αναζητά.

«Ήμουν 26 όταν έγινα μητέρα», είπε. «Όλη μου η ζωή άλλαξε. Το να έχω παιδιά με έσωσε και με έμαθε να βρίσκομαι σε αυτόν τον κόσμο διαφορετικά. Νομίζω ότι, πρόσφατα, θα είχα υποχωρήσει με πολύ πιο σκοτεινό τρόπο αν δεν ήθελα να ζήσω για αυτά. Είναι καλύτεροι από μένα. Φυσικά, είμαι η μητέρα. Αλλά είμαι επίσης αυτή με την οποία γελούν και τα βλέπω να αναλαμβάνουν τόσες πολλές διαφορετικές πτυχές της οικογένειάς μας».

Η Angelina Jolie έχει φορέσει πολλά καπέλα κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας δημόσιας καριέρας της, όπως ακτιβίστρια για τα διεθνή δικαιώματα των γυναικών, ηθοποιός, μητέρα, φιλάνθρωπος και πολλά άλλα. Έχει επανεφεύρει τον εαυτό της περισσότερες από μία φορές, συμπεριλαμβανομένης της μετάβασης του στυλ της από τα νεανικά της χρόνια σε μια αισθητά διαφορετική ατμόσφαιρα τώρα.

«Τα παιδιά μου θα έκαναν τα στραβά μάτια αν ήταν εδώ», είπε η Angelina Jolie. «Ήμουν αρκετά σκοτεινή όταν ήμουν νέα. Ήμουν πανκ, όχι το δημοφιλές παιδί – πήγαινα σε μαγαζιά, έκοβα πράγματα, έκαιγα τσιγάρα σε πράγματα: Αυτή ήμουν εγώ ως έφηβη και δεν θα το άλλαζα . Ίσως αυτό το κομμάτι του εαυτού μου ο εαυτός μου να θέλει να το απωθήσει». «Ελπίζω να αλλάξω πολλές πτυχές της ζωής μου», είπε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ANGELINA JOLIE, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ