Η Angelina Jolie γίνεται συναισθηματική καθώς αφήνει την κόρη της Zahara στο κολέγιο. Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε από τον Αντιπρόεδρο του Κολλεγίου Spelman δείχνει τη γνωστή ηθοποιό συγκινημένη και γελαστή, να εξηγεί πόσο ενθουσιασμένη και περήφανη είναι για την κόρη της και τα επιτεύγματά της.

Στο βίντεο φαίνεται η Angelina Jolie και η πρόεδρος του σχολείου Δρ. Helene Gayle. Όταν ρωτήθηκε για το τι νιώθει τώρα που είναι μαμά ενός μέλους Spelman, η Angelina Jolie γέλασε και είπε: «Θα αρχίσω να κλαίω! Δεν έχω αρχίσει ακόμα να κλαίω». Ο Δρ Γκέιλ είπε ότι υπάρχει πολύς χρόνος για να κλάψεις ακόμα και ότι η επερχόμενη εκδήλωση έχει σχεδιαστεί για να «προκαλέσει σκόπιμα [δάκρυα] — να τα αναδείξει όλα». Ωστόσο, η Jolie είπε ότι «το κρατάει μέσα της». Το Spelman College είναι ένα ιστορικό κολέγιο φιλελεύθερων τεχνών, που βρίσκεται στην Ατλάντα της Τζόρτζια, και κατέχει την πρώτη θέση στη χώρα.

Η ανάρτηση περιλαμβάνει επίσης μια φωτογραφία της Jolie και του Dr. Gayle και μια άλλη της Jolie, της Zahara και του Daryl Holloman, του Αντιπροέδρου του σχολείου.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, η Jolie μοιράστηκε ότι η Zahara θα ενταχθεί στο Spelman College σε μια από τις αναρτήσεις της στο Instagram. «Η Ζαχάρα με τις αδερφές της Spelman! Συγχαρητήρια σε όλους τους νέους μαθητές που ξεκινούν φέτος. Ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος και μια τιμή να έχω ένα μέλος της οικογένειας ως νέο μέλος του Spelman», έγραψε. Η ανάρτηση παρουσιάζει τη Ζαχάρα μαζί με μερικούς νέους φίλους και μαθητές, όλοι χαμογελαστοί μπροστά στην κάμερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ANGELINA JOLIE,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ