Η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τα παιδιά που θέλουν με τον Tyler Mcbeth, εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις.

Ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη και την δήλωσή του ότι θέλει να αποκτήσει δύο γιους μέσω παρένθετης μητέρας.

«Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλο βήμα για την ελληνική κοινωνία, ότι είναι τόσο ανοιχτός σε ένα πολιτικό επίπεδο. Από την άλλη μεριά, θα πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι ο κύριος Κασσελάκης δεν αντιπροσωπεύει όλους τους ανθρώπους.

Όλοι είμαστε διαφορετικοί. Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ευτυχία. Εγώ είμαι πάντα υπέρ της ευτυχίας. Αν κάτι σε κάνει ευτυχισμένο, αυτό είναι καλό, σημαίνει ότι όλα θα λειτουργούν γύρω σας. Η δουλειά του είναι η πολιτική και αυτό θα το κρίνει η ιστορία.

«Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, οπότε δεν εκφέρω γνώμη. Τα παιδιά δεν είναι παραγγελία στο delivery. Αυτό θα είναι κάποιο λεκτικό λάθος του. Τα παιδιά είναι ξεχωριστές οντότητες και οι γονείς έχουν μεγάλο βάρος στο πώς θα το μεγαλώσουν. Φυσικά και μπορεί ένα ομόφυλο ζευγάρι να μεγαλώσει παιδιά».

Δείτε όλα όσα είπε ο Άγγελος Μπράτης στο video που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ