Ο Άγγελος Μπράτης, ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του Grecce’s Next Top Model, αποφάσισε να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές από το νησί της Κύθνου. Η Κύθνος θεωρείται το νησί της απλότητας και της φιλοξενίας.

Ο αυστηρός κριτής του GNTM βρίσκεται συνεχώς σε γυρίσματα, καθώς έχει ξεκινήσει ήδη να γυρίζεται ο δεύτερος κύκλος του επιτυχημένου σόου μοντέλων που θα προβάλλεται για ακόμα μία χρονιά στο Star Channel.
Ο Άγγελος Μπράτης έχει μία πολύ καλή σχέση με το Instagram και δεν είναι λίγες οι φορές που αποφασίζει να ανεβάζει βίντεο από την καθημερινότητά του, το ίδιο αποφάσισε να κάνει και χθες δημοσιεύοντας βίντεο από την Κύθνο.

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και κατάλαβε από πολύ νωρίς ότι θέλει να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας. Η μητέρα του ήταν μοδίστρα και ήταν εκείνη που του έδωσε το ερέθισμα να ασχοληθεί με τον λαμπερό κόσμο του σχεδιασμού ρούχων. Ο Άγγελος Μπράτης επιμένει να συστήνεται ως μόδιστρος και όχι ως σχεδιαστής μόδας. Η πρώτη δημιουργία του Άγγελου ήταν ένα πουκάμισο σε γκρι – σιέλ απόχρωση που προοριζόταν για την αγαπημένη του μητέρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ