Άγγελος Λάτσιος: Ποιος παρουσιαστής τον ενέπνευσε 

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει γίνει χειμερινός κολυμβητής. Η αγάπη του για την θάλασσα και τον χειμώνα ήταν μια έμπνευση από τον Γιώργο Λιάγκα.

Άγγελος Λάτσιος: Χειμερινός κολυμβητής ο γιος της Ελένης Μενεγάκη - Έχει φτιάξει σώμα!
Άγγελος Λάτσιος: Χειμερινός κολυμβητής ο γιος της Ελένης Μενεγάκη – Έχει φτιάξει σώμα!

«Ήμουν στη Μαρινέλλα με τον φίλο μου Γιάννη Λάτσιο και είχε φέρει και τον γιο του, Άγγελο και ήταν και η Νατάσα Θεοδωρίδου…

Θέλω να μιλήσω με την άδεια του Γιάννη δεν θα την πάρω γιατί είναι κολλητός μου φίλος αλλά της Ελένης Μενεγάκη της μάνας του, επειδή ήμασταν μαζί δίπλα δίπλα και μιλάγαμε για τρεις ώρες…

Μπράβο στους γονείς του αλλά και στο παιδί. Πέρα από ένα όμορφο παιδί, είναι και εξαιρετικός άνθρωπος, δηλαδή καθόμουν και μιλούσα μαζί του για αυτό βράχνιασα γιατί μιλούσα δυνατά μέσα στο μαγαζί, ένα παιδί συγκροτημένο. Χαίρομαι που τον ενέπνευσα και κάνει μπάνιο το χειμώνα.

Ήμουν πηγή έμπνευσης, μου είπε ότι έβλεπε τα stories μου και πηγαίνει τρεις με τέσσερις φορές και κάνει μπάνιο στη θάλασσα το χειμώνα…», είχε δηλώσει στην εκπομπή του, μετά την έξοδο του με παρέα στο κέντρο που εμφανίζεται η Μαρινέλλα – ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Άγγελος Λάτσιος- ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε σήμερα στον λογαριασμό του στο instagram φωτογραφίες από την χειμερινή του εξόρμηση στην θάλασσα.

Στις φωτογραφίες πέρα από την απόλαυση που παίρνει ο Άγγελος Λάτσιος από αυτή την δραστηριότητα, μπορεί να παρατηρήσει κανείς το καλογυμνασμένο του κορμί!

Δείτε την πρόοδο που έχει κάνει σε σχέση με το σώμα του, συγκρίνοντας με τις παρακάτω που είναι δημοσιευμένες πριν από περίπου έναν χρόνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ