Ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο Αλέν Ντελόν, προκαλώντας ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του. Ο 83χρονος Γάλλος ηθοποιός υπέστη καρδιαγγειακό επεισόδιο και μια «ελαφριά» εγκεφαλική αιμορραγία πριν από κάποιες εβδομάδες και σήμερα νοσηλεύεται σε κλινική στην Ελβετία,  όπως γνωστοποίησε στο γαλλικό πρακτορείο ο γιος του, Άντονι Ντελόν. Οι ζωτικές λειτουργίες του είναι «άψογες και η κατάστασή του σταθερή, σύμφωνα με τους γιατρούς», όπως αποκάλυψε ο γιος του, ενώ χρειάστηκε να νοσηλευτεί για τρεις εβδομάδες σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο Παρίσι.

«Χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο του Παρισιού Pitié-Salpêtrière, όπου νοσηλεύτηκε για τρεις εβδομάδες στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Όλη η οικογένεια βρισκόταν στο πλευρό του, ο αδελφός μου, η αδελφή μου και η μητέρα μου Ναταλί», ανέφερε ο Άντονι Ντελόν

Μετά τη σταθεροποίηση της κατάστασης του Αλέν Ντελόν και μετά από την έγκριση των γιατρών που τον παρακολουθούσαν στο Παρίσι, ο ηθοποιός έφυγε για την Ελβετία όπου ξεκουράζεται ήρεμα σε μια κλινική.  «Η αδελφή μου, που διαμένει τώρα στην Ελβετία, παρακολουθεί από κοντά την αποκατάστασή του και εμείς ενημερωνόμαστε για την καθημερινή πρόοδό του» καταλήγει το κείμενο του Άντονι Ντελόν.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ