Την Ανίτα Μπραντ και τον Χάρη Χριστόπουλο απαθανάτισε ο φωτογαφικός φακός σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Το ζευγάρι έκανε τα ψώνια του και τη βόλτα του με τους γιους του, ενώ ο Χάρης Χριστόπουλος είχε στην αγκαλιά του τον λίγων μηνών μικρό του.

Η Ανίτα Μπραντ και ο φωτογράφος υποδέχτηκαν τον δεύτερο γιο τους στη ζωή τον Μάρτιο ενώ επιθυμία τους ήταν η δεύτερη εγκυμοσύνη της make up artist να μείνει κρυφή.

Ανίτα Μπραντ

«Άλλο ένα όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα. Ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει 100%. Κρατάμε ένα πλασματάκι στην αγκαλιά μας και σκεφτόμαστε «αυτό τώρα είναι αλήθεια;». Είμαστε συγκινημένοι, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και κάθε μέρα λέμε το ίδιο: «Δεν θέλουμε τίποτα άλλο από τη ζωή», είχε αναφέρει στο HELLO! και τη Μαρία Κολλιάτσα η Ανίτα Μπραντ.

«Το θέλαμε πολύ, το προσπαθήσαμε πολύ και προσευχηθήκαμε πολύ, γι’ αυτό και νιώθουμε τόσο χαρούμενοι. Τελικά, εισακούστηκαν οι προσευχές μας. Είναι ένα θεόσταλτο δώρο και έχουμε μείνει να το χαζεύουμε εκστατικά νιώθοντας ευτυχία και αγάπη. Είμαστε ευλογημένοι», είχε σημειώσει ο Χάρης Χριστόπουλος.

«Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα επικεντρωθεί στον εαυτό μου και στην οικογένειά μου. Έβγαινα μόνο για να πάω στο γραφείο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε η βόλτα. Οπότε, αυτή η περίοδος ήταν εύκολη για μένα, την απόλαυσα και ήμουν πολύ ήρεμη», είχε ξεκαθαρίσει η Ανίτα Μπραντ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΙΤΑ ΜΠΡΑΝΤ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ