Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος απέκτησαν ακόμα έναν γιο και ο Χρήστος απέκτησε αδερφάκι. Το ζευγάρι απολαμβάνει τη νέα του καθημερινότητά και η make up artist δείχνει να χαίρεται κάθε στιγμή.

Η Ανίτα κοινοποίησε βίντεο με τον μικρό της στην αγκαλιά της! «Άλλο ένα όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα. Ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει 100%. Κρατάμε ένα πλασματάκι στην αγκαλιά μας και σκεφτόμαστε “αυτό τώρα είναι αλήθεια;”. Είμαστε συγκινημένοι, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και κάθε μέρα λέμε το ίδιο: “Δεν θέλουμε τίποτα άλλο από τη ζωή”», είχε αναφέρει στο περιοδικό HELLO! και στη Μαρία Κολλιάτσα.

Ο Χάρης Χριστόπουλος είχε επισημάνει: «Θέλαμε πολύ δεύτερο παιδί. Τα παιδιά είναι ευλογία. Το κατάλαβα αργά, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Από πολύ νωρίς είχα πει ότι δεν ήθελα και δεν μπορούσα να αναλάβω τις ευθύνες και το άγχος ενός παιδιού. Κι αυτό γιατί όταν φέρνεις ένα παιδί στη ζωή, μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου ζεις μόνο για αυτό. Όταν λοιπόν μου το έλεγαν οι φίλοι μου, δεν μπορούσα να κατανοήσω πώς γίνεται να είναι προτεραιότητα κάποιος άλλος και όχι ο εαυτός σου. Τώρα που το βιώνω, είναι μαγικό το συναίσθημα. Είναι τόσο δυνατή η καθημερινότητα με τα παιδιά που όλα είναι συγκλονιστικά. Ακόμα και τα δύσκολα γίνονται εύκολα. Αισθάνομαι γαλήνη και ασφάλεια στη σκέψη ότι έχω τα παιδάκια μου. Όταν με βαραίνει κάτι, σκέφτομαι τον Χρηστάκο μου και ότι θα τον πάρω αγκαλιά μόλις επιστρέψω στο σπίτι και όλα είναι αλλιώς. Είναι σαν φάρμακο».

ανίτα μπραντ

Η Ανίτα Μπραντ έλαβε όμορφα σχόλια για τον μικρός της και την ίδια με αρκετούς να αναφέρουν ότι «λάμπει». Το ζευγάρι κράτησε κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη, ενώ την αποκάλυψη είχε κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΙΤΑ ΜΠΡΑΝΤ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ