Άννα Φόνσου: «Η αδελφή μου ήταν για μένα τα πάντα, δεν θα συνέλθω ποτέ»

Η Άννα Φόνσου μίλησε χθες στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για το «Σπίτι του Ηθοποιού», τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το πόσο της στοίχισε η απώλεια της αδερφής της.

Άννα Φόνσου: «Η αδελφή μου ήταν για μένα τα πάντα, δεν θα συνέλθω ποτέ»

Για τη σπουδαία δράση της που στηρίζει ηλικιωμένους ηθοποιούς που δυσκολεύονται να αυτοσυντηρηθούν: «Με συγκίνησε μία κυρία από την Καισαριανή που ήρθε και μου έδωσε όλη της την σύνταξη για το «Σπίτι του ηθοποιού». Θυμάμαι ένας θαυμαστής μου έστελνε γράμματα και μου έλεγε «δεν υπάρχει τέτοια γυναίκα», όταν δέχτηκα να τον συναντήσω μου έστειλε ‘τι θα φοράς για να σε γνωρίσω;».

Στη συνέχεια, η Άννα Φόνσου μίλησε για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν ήταν φίλος μου, περνούσε δύσκολα με την αρρώστια του και τον βοήθησα. Η Επίδαυρος ήταν απωθημένο μου. Δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν το είδωλο μου. Έκανα πρώτη τολμηρό κινηματογράφο, σε κάτι “πέρασα” την Αλίκη».

Η ίδια προσέθεσε πώς ένιωσε μετά την απώλεια της αδερφής της: «Η αδελφή μου ήταν για μένα τα πάντα, δεν θα συνέλθω ποτέ. Υιοθέτησα την κόρη της αδερφής μου όταν ήταν 6 μηνών, αυτό το παιδί δεν έφευγε από εμένα».

Πηγή φωτογραφιών: Facebook

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ