Η Άννα Φόνσου και ο Τάκης Μπουγάς ήταν παντρεμένοι, αλλά μετά το διαζύγιό τους διατήρησαν φιλικές σχέσεις. Ο ένας ήταν το στήριγμα του άλλου και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Ο συνθέτης των επιτυχιών, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, ένα μήνα μετά τη διάγνωση ότι έχει καρκίνο. Η Άννα Φόνσου, καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” αποκάλυψε: «Ήταν ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος, ταπεινός και μεγάλης αξίας. «Έφυγε» ξαφνικά κι ανέλπιστα σε ένα μήνα και διαχειρίστηκε το θάνατό του. Ο Τάκης πήγε τυχαία να κάνει εξετάσεις από τη γκρίνια τη δική μου. Ήμασταν πολύ φίλοι, ήταν ο άνθρωπός μου. Πήγε, έκανε ακτινογραφία θώρακος και βγήκε ο γιατρός κι είπε ότι ήταν γεμάτος καρκίνο. Δεν το άκουσε ποτέ ο Τάκης» είπε η Άννα Φόνσου και συνέχισε:

«Πήγα εγώ κι η αδερφή του και μας είπαν ότι ο Τάκης είναι χάλια. Δεν είχε καταλάβει τίποτα. Είπε στο γιατρό ότι θέλω να διαχειριστώ μόνος μου το θάνατό μου, μην πείτε τίποτα στην Άννα. Με εντυπωσίασε που την παραμονή της κηδείας με έπαιρναν οι τραγουδιστές και με ρωτούσαν τι ώρα είναι η κηδεία. Τον χάσαμε και δεν ήρθε κανένας βέβαια.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ