Μία δύσκολη περίοδο στην προσωπική ζωή της φαίνεται ότι διανύει η «σιδηρά κυρία της μόδας» Άννα Γουίντουρ καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, χώρισε έπειτα από 16 χρόνια από τον σύζυγό της και εκατομμυριούχο του κλάδου των τηλεπικοινωνιών Σέλμπι Μπράιαν. Το τελευταίο διάστημα η διευθύντρια της Vogue και μία από τις πιο σημαντικές φυσιογνωμίες στη βιομηχανία της μόδας, βρισκόταν απομονωμένη στην πολυτελή κατοικία της και δεν πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις.

H Άννα Γουίντουρ φόρεσε φόρμα (αν και τις απεχθάνεται) και πόζαρε στο σπίτι της

 

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι επί χρόνια σύζυγός της, Σέλμπι Μπράιαν βρίσκεται στην πατρίδα του, στο Τέξας. Τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για σοβαρή κρίση στη σχέση του ζευγαριού είχαν κυκλοφορήσει πέρυσι τον Νοέμβριο ενώ είναι γεγονός ότι η Γουίντουρ και ο Μπράιαν δεν είχαν πραγματοποιήσει για πολύ μεγάλο διάστημα κάποια κοινή εμφάνιση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η 70χρονη διευθύντρια της Vogue και ο 74χρονος σύζυγός της είχαν απομακρυνθεί τα τελευταία 7 επτά χρόνια, από το 2013. Το ειδύλλιο τους είχε ξεκινήσει το 1999 και οι φήμες λένε ότι ο Μπράιαν είχε εγκαταλείψει τη σύζυγό του για να κάνει σχέση με τη Γουίντουρ.

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ