Συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” παραχώρησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και μίλησε τόσο για την οικογένειά της όσο και για το κίνημα #metoο, ενώ παραδέχτηκε ότι αποτελεί «τραύμα» για την ίδια.

«Οι γιοι μου είναι 12 και 13 ετών. Δεν μου επιτρέπουν να μιλάω γι’ αυτούς. Δυσκολεύομαι ενίοτε αλλά θα το περάσουμε. Χάνω την ψυχραιμία μου αλλά το προσπαθώ. Τον ρόλο του αυστηρού στο σπίτι τον έχω εγώ και ο μπαμπάς είναι ο πιο ευχάριστος» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Ακόμα, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε για τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς θέλουν εκείνη και τον Φάνη Μουρατίδη, λέγοντας: «Είμαστε μαζί 14 χρόνια, αλλά ο Τύπος κάθε τρεις και λίγο μας χωρίζει. Δεν ξέρω ειλικρινά γιατί το κάνουν αυτό. Την πρώτη φορά που γράφτηκε ότι χωρίζουμε, στεναχωρήθηκα. Μας έπαιρναν μας ρωτούσαν τι έγινε και έπρεπε να εξηγήσουμε στα παιδιά. Στο παρελθόν, όταν ξεκίνησα με τους “Ψίθυρους Καρδιάς”, έγραφαν για σχέσεις που δεν ίσχυαν. Μου είχαν χρεώσει και τον Γκλέτσο ως σχέση».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η Άννα Μαρία Παπαχαράμπους αρνήθηκε να μιλήσει για το τι σήμαινε για την οικογένειά της όσα μοιράστηκε στο παρελθόν για την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε βιώσει από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Σε ότι αφορά το #metoo και την απόφασή μου να μιλήσω, υπήρχε και η δύσκολη παράμετρος της οικογένειας και των παιδιών. Από τη στιγμή που υπάρχει μια οικογένεια, οφείλεις να σκεφτείς τα πράγματα και μία και δύο και τρεις φορές και να πάρεις φυσικά τη γνώμη τους. Ο Φάνης σε όλη τη διαδικασία ήταν βράχος. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, κάποια στιγμή θα το κάνω. Τώρα όμως όχι… Στα 47 μου χρονιά, μπορώ να πω ότι το metoo ήταν το μεγαλύτερο τραύμα που έχω ζήσει στη ζωή μου και δεν το συγχέω με την απώλεια. Το τραύμα, θεωρώ ότι επουλώνεται», δήλωσε η ίδια.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ωστόσο, διανύει μια δημιουργική περίοδο, αφού σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Good People” στο θέατρο Αποθήκη (από την Τέταρτη 20 Οκτωβρίου), ενώ παράλληλα σκηνοθετεί και την παράσταση “Tape” στο γυάλινο μουσικό θέατρο Up Stage (από το Σάββατο 23 Οκτωβρίου).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ