Άννα Πρέλεβιτς για τις φωτογραφίες των παπαράτσι: «Πήγα κάπου να ηρεμήσω και με έβγαλε κάποιος κρυφά φωτογραφίες»

Το μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» κατά τη χθεσινοβραδινή της έξοδο για τον γάμο της αλλά και για τις φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν από τους παπαράτσι.

Άννα Πρέλεβιτς για τις φωτογραφίες των παπαράτσι: «Πήγα κάπου να ηρεμήσω και με έβγαλε κάποιος κρυφά φωτογραφίες»

Για τον σύζυγό της με τον οποίο θα γιορτάσουν έναν χρόνο γάμου, η Άννα Πρέλεβιτς δήλωσε: «Ο άντρας μου είναι ο καλύτερός μου φίλος, είναι ο άνθρωπός μου και δεν έχω κανένα μυστικό από εκείνον. Όταν μιλάω για τον άντρα μου, συγκινούμαι. Μετά το γάμο δεν έχει αλλάξει κάτι, καμιά φορά τον λέω “αγόρι μου” αντί για “σύζυγο”».

Στη συνέχεια, το μοντέλο και επιχειρηματίας εξέφρασε την ενόχλησή της με τις φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από τους παπαράτσι, τονίζοντας πως δεν της κάνουν ποτέ την ανάλογη επεξεργασία.

Χαρακτηριστικά, η Άννα Πρέλεβιτς ανέφερε: «Δεν μου άρεσε αυτό. Πήγα σε μια ιδιωτική παραλία για να μη με βγάλει κανείς φωτογραφία και η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα.

Όταν έχω πληρώσει για να μπω κάπου, ακριβώς για να έχω την ηρεμία μου, να μη με νοιάζει να ρουφήξω την κοιλιά μου ή να είναι τα μαλλιά μου ωραία… Πήγα κάπου να ηρεμήσω και με έβγαλε κάποιος κρυφά φωτογραφίες, με ενόχλησε αυτό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΝΑ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ