Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα Real News, η Άννα Πρέλεβιτς. Το μοντέλο που φέτος βρίσκεται τηλεοπτικά στην εκπομπή “Τέλεια Απόδραση“, μίλησε μεταξύ άλλων για τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η Τέλεια Απόδραση είναι το πιο συναρπαστικό παιχνίδι που έχει υπάρξει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Χαίρομαι πολύ για την αγάπη που μας έχει δείξει ο κόσμος σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Ζω, κυριολεκτικά την κάθε στιγμή αυτής της εμπειρίας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε ένα τόσο μεγάλο project και φυσικά που δουλεύω δίπλα στον γκουρού των τηλεπαιχνιδιών Χρήστο Φερεντίνο. Ο Χρήστος είναι απόλαυση, μαθαίνω καθημερινά δίπλα του, είναι λαχείο που δουλεύω μαζί του“, υποστήριξε η ίδια.

Η Άννα Πρέλεβιτς και η σχέση της με τον Νικήτα Νομικό

Η σχέση του ζευγαριού μετρά μερικούς μήνες αλλά τόσο η Άννα Πρέλεβιτς όσο και ο Νικήτας Νομικός προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός

Η ίδια ωστόσο με άκρως εξομολογητική διάθεση τόνισε πως: «Νιώθω πολύ όμορφα αυτή την περίοδο, αισθάνομαι πολύ τυχερή για όλο αυτό που μου συμβαίνει. Ζω το τώρα στο 100% και σκέφτομαι μόνο το τώρα. Ότι είναι να έρθει, θα έρθει όταν πρέπει, όπως έχουν συμβεί στη ζωή μου όλα μέχρι στιγμής. Εμπιστεύομαι τον φύλακα άγγελο μου εδώ και χρόνια και ξέρω πως ακόμα και κάποιες έντονες στεναχώριες που έχω βιώσει, τις έζησα. Τελικά όλα ήταν για το καλό και για να είμαι αυτή που είμαι σήμερα. Ο Νικήτας είναι ο ιδανικός άνδρας“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ