Άννα Βίσση & Μαρία Καβογιάννη: Χορεύουν και τραγουδούν σαν να μην υπάρχει αύριο και γίνονται viral για μια ακόμη φορά

Το βράδυ του Σαββάτου η ηθοποιός βρέθηκε στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση και αναβίωσαν ένα από τα πιο αστεία στιγμιότυπα της καριέρας της κάνοντάς το ξανά επίκαιρο και viral.

Άννα Βίσση & Μαρία Καβογιάννη: Χορεύουν και τραγουδούν σαν να μην υπάρχει αύριο και γίνονται viral για μια ακόμη φορά

Η Μαρία Καβογιάννη μπορεί να ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη δεύτερη σεζόν του «Maestro» αλλά στη μνήμη πολλών θα παραμείνει για πάντα η Ασπασία του «Ντόλτσε Βίτα».

Η ίδια είχε εκμυστηρευτεί πριν από δύο χρόνια και το παρασκήνιο πίσω από αυτό το τραγούδι: «Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων είχα μείνει έγκυος στην κόρη μου. Υπάρχει ένα παρασκήνιο για αυτή την σκηνή με το «I will survive». Την ώρα που ως Ασπασία συγυρίζω το σαλόνι, έπρεπε να πω το τραγούδι. Αλλά εγώ δεν σταματούσα να τραγουδάω στην σκηνή αυτή.

Συνέχιζα και δεν άκουγα που μου έλεγαν το «cut». Και δεν καταλάβαινα γιατί τόση ώρα με άφηναν από να τραγουδάω, με αυτά τα…άπταιστα αγγλικά μου! Γέλαγαν όλοι στο γύρισμα και εγώ από ένα σημείο και μετά είχα κουραστεί. Είναι ένα τραγούδι που με έχει σημαδέψει στη ζωή μου».

Ας θυμηθούμε την iconic σκηνή:

Πηγή: Youtube

Τον Δεκέμβριο του 2022 η Μαρία Καβογιάννη είχε βρεθεί στο πάρτι των γενεθλίων της Άννας Βίσση. Και τότε πάλι, η Άννα Βίσση είχε δημοσιεύσει βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok το οποίο και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral, στο οποίο η ηθοποιός αναβίωνε την ιστορική εκείνη σκηνή.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Άννα έγραψε τότε: «Μαρία σε αγαπώ».

Το Σάββατο, λοιπόν, ούσες και οι δύο ντυμένες μπόχο τραγούδησαν μαζί σε σπαστά αγγλικά και με το αξάν της Ασπασίας το αγαπημένο τραγούδι και μοιράστηκαν το βίντεο στο Tik Tok, όπου και έγινε για μια ακόμη φορά viral.

@annavissiofficial

A berry berry special cover of “i will survive” by Maria Kavogianni and me 🙃🙃

♬ original sound – annavissiofficial

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ VIRAL, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ