Η σιδηρά κυρία της μόδας Anna Wintour αποφάσισε να κόψει κάθε επαφή με τον ράπερ Kanye West μετά τη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα.

H Anna Wintour αποκλείει τον ράπερ Kanye West από τον χώρο της μόδας

Φαίνεται ότι ο Kanye West αποκλείστηκε από τον χώρο της βιομηχανίας της υψηλής μόδας, καθώς φήμες θέλουν την Anna Wintour, να μη θέλει «καμία σχέση μαζί του» και να έχει πάρει την απόφαση να μην ξανασυνεργαστούν μαζί στο μέλλον. Οι θαυμαστές του ράπερ θυμούνται ότι η σχέση του με τη Wintour τον είχε βοηθήσει σε πολλές συνεργασίες, συμπεριλαμβανομένου ενός εξωφύλλου της Vogue με την πρώην σύζυγό του Kim Kardashian το 2014.

Anna Wintour
Getty Images- Kanye West and Anna Wintour

Ωστόσο, η επιχειρηματίας έχει πλέον κόψει τους δεσμούς της με τον West, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Το TMZ αναφέρει ότι η Wintour έχει ενημερώσει την ομάδα της για τις προθέσεις της, με στενό της πρόσωπο να αποκαλύπτει ότι αυτό σημαίνει «όχι άλλες προσκλήσεις στο Met Gala, φωτογράφιση διασκευών ή κάλυψη της Εβδομάδας Μόδας» για τον West.

Αυτό, έρχεται αμέσως μετά την απόφαση του οίκου Balenciaga να τερματίσει τη σχέση του με τον μουσικό, αναφέροντας σε μια δήλωση ότι «ο οίκος Balenciaga δεν έχει πλέον καμία σχέση ούτε σχέδια για μελλοντικά έργα που σχετίζονται με τον Kanye West.».

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ράπερ έχει αποκλειστεί από διάφορους σημαντικούς του χώρου της showbiz μετά από μια σειρά αμφιλεγόμενων και προσβλητικών δηλώσεων, και πιο πρόσφατα με τα αντισημιτικά σχόλιά του.

Τώρα ο Kanye έχει προσλάβει για δικηγόρο, την Camille Vasquez. Είναι η δικηγόρος που έγινε παγκοσμίως γνωστή υπερασπιζόμεη τον Johnny Depp στη δικαστική διαμάχη του με την πρώην συζύγό του Amber Heard.

Η Vasquez επιβεβαίωσε ότι θα εκπροσωπήσει τον ράπερ. Ο West αντιμετωπίζει επίσης μήνυση 250 εκ. δολαρίων που υπέβαλε η μητέρα του George Floyd, μετά το σχόλιο του ράπερ για τον τραγικό θάνατο του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ