Με story που ανέβασε στο Instagram, η Αντιγόνη Κουλουκάκου δήλωσε πανευτυχής που μπήκε στα παλιά της τζιν μόλις ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου της κι έδωσε συμβουλές σε όσες μαμάδες προσπαθούν να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου πριν από ένα μήνα έγινε μαμά ενός υπέροχου αγοριού. Η ίδια είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, ενώ αναδιαμόρφωσε και το πρόγραμμα των γυρισμάτων της στην καθημερινή σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» -όπου η ηρωίδα που υποδύεται, η Ιουλία, είναι επίσης έγκυος- προκειμένου να απέχει για ένα διάστημα από τις υποχρεώσεις της.

Αντιγόνη Κουλουκάκου
H Αντιγόνη Κουλουκάκου ως Ιουλία στη «Γη της ελιάς» του MEGA.

Σιγά-σιγά, όμως, φαίνεται πως η ηθοποιός επανέρχεται στον παλιό της εαυτό και το πρώτο βήμα έγινε όταν μπήκε στο skinny παντελόνι της! Μέσα από μια σειρά βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αντιγόνη Κουλουκάκου μας δείχνει ότι επέστρεψε στα κιλά της, αλλά συμβουλεύει τις γυναίκες που καταβάλλουν παρόμοια προσπάθεια να μην αγχώνονται.

«Τι σας δείχνω; Σας δείχνω το skinny μου τζιν, ότι ξαναμπαίνω πάλι στα παλιά μου ρούχα, ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου μου. Να σας πω κάτι; Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που συμβαίνει μέσα μας. Για εννιά μήνες κυοφορούμε ένα παιδί, παίρνουμε όσα κιλά παίρνει η κάθεμία, δεν έχει σημασία, και χωρίς τελικά πολλή προσπάθεια, επανερχόμαστε», λέει στο πρώτο από τα βίντεο και συνεχίζει:

«Επειδή είναι λίγο ευαίσθητο αυτό το θέμα, δε θέλω ούτε να στενοχωρηθείτε, ούτε να απογοητεύεστε όσες ακόμα δεν έχετε χάσει τα κιλά σας. Εντάξει, εγώ είμαι και μια ιδιάζουσα περίπτωση γιατί έχω έναν ψιλόλιγνο σκελετό, μακρύ σκελετό, και δεν πήρα και πολλά κιλά. Πήρα 12 κιλά, 3,5 γεννήθηκε ο γιος μου. Οπότε είναι λίγο φυσιολογικό να επανέλθω στον μήνα επάνω, αλλά χωρίς προσπάθεια».

Παρακάτω, όμως, εξηγεί τι ακριβώς σημαίνει το «χωρίς προσπάθεια» στο οποίο αναφέρεται: «Εγώ τα έχασα χωρίς να σκέφτομαι τα κιλά. Αρχικά θηλάζω, δε ξέρω αν βοηθάει ο θηλασμός αλλά πολλοί μου έχουν πει ότι θηλάζοντας χάνεις. Μπορεί να ισχύει, μπορεί να μην ισχύει, δε ξέρω, δεν έχω ρωτήσει ειδικό. Επίσης δε σκέφτομαι τα κιλά, τρώω κανονικά, μπορεί και περισσότερο και είμαι πάρα πολλές ώρες μέσα στο σπίτι. Δεν αθλούμαι όπως έκανα παλιότερα, δεν έχω βρει ακόμα τους ρυθμούς μου για να το συντονίσω».

Σύμφωνα με την ηθοποιό, το σημαντικό στην προσπάθεια αυτή είναι να μην υπάρχει άγχος. «Μην το σκέφτεστε. Κάθε μια από εμάς είναι ξεχωριστή, έχει διαφορετικό σωματότυπο. Είναι άλλα τα κιλά που παίρνει. Εγκυμοσύνη από εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Πάρτε το χρόνο σας. Μη σας πτοεί τίποτα. Μη στεναχωριέστε για τίποτα. Όταν φύγουν έφυγαν, και να μείνει κανένα δεν έγινε τίποτα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ