Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Το ότι γεννήσαμε δεν σημαίνει πως είμαστε άρρωστες»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η γη της ελιάς» έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 12 Μαρτίου και ήδη έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Το ότι γεννήσαμε δεν σημαίνει πως είμαστε άρρωστες»

Το αποκάλυψε η ίδια μέσα από stories στο instagram.
Η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων:

«Σας δείχνω το skinny μου τζιν, ότι ξαναμπαίνω πάλι στα παλιά μου παντελόνια και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό, ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου μου. Να σας πω κάτι; Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που συμβαίνει μέσα μας. Για εννιά μήνες κυοφορούμε ένα παιδί, παίρνουμε όσα κιλά παίρνει η κάθεμία, δεν έχει σημασία, και μετά χωρίς τελικά πολλή προσπάθεια, επανερχόμαστε.

Επειδή είναι λίγο ευαίσθητο αυτό το θέμα, δε θέλω ούτε να στενοχωρηθείτε, ούτε να απογοητεύεστε όσες ακόμα δεν έχετε χάσει τα κιλά σας. 

Εντάξει, εγώ είμαι και μια ιδιάζουσα περίπτωση γιατί έχω έναν ψιλόλιγνο σκελετό, μακρύ σκελετό, και δεν πήρα και πολλά κιλά. 

Πήρα μόλις 12 κιλά, 3,5 γεννήθηκε ο γιος μου. Οπότε είναι λίγο φυσιολογικό να επανέλθω στον μήνα επάνω, αλλά χωρίς προσπάθεια, αυτό ήθελα να σας πω»

Εν τω μεταξύ σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Όμικρον της Κύπρου η Αντιγόνη Κουλουκάκου είπε μεταξύ άλλων: 

«Ξέρεις, το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι πως το ότι γεννήσαμε δεν σημαίνει πως είμαστε άρρωστες. Δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να δουλέψουμε. 

Ακούω για νέες μανούλες που παίρνουν άδεια από την δουλειά τους και κάθονται στο σπίτι με ένα παιδί, ακόμη και για ένα χρόνο – δεν το καταλαβαίνω αυτό. 

Το θεωρώ και λάθος αν θες, για την ψυχική τους υγεία. 

Καταλαβαίνω πως το παιδί πρέπει να περάσει κάποιο χρόνο μαζί με την μητέρα του, ειδικά τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του, αλλά δεν πρέπει κι η μητέρα να χάσει τον εαυτό της, την επαγγελματική της υπόσταση -η οποία είναι ανύπαρκτη για κάποιο χρονικό διάστημα-, και να τρέχει συνέχεια ένα παιδί 24 ώρες το 24ωρο. 

Θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει ισορροπία.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ