Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν»

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε και για τη μάχη του με τον καρκίνο πριν από λίγα χρόνια. «Τι έγινε εκείνη την Τετάρτη, που αποφάσισες να μιλήσεις στα social γι’ αυτό που περνούσες;», τον ρώτησε η Τζένη Μελιτά.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλά για τη μάχη του με τον καρκίνο και συγκλονίζει

Τότε ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυψε: «Δεν το είχα στο μυαλό μου. Ήμασταν περιοδεία με την παράσταση Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής και παίζαμε σε ένα μαγικό θέατρο στην Άρτα. Εκεί, λοιπόν, λίγο πριν τελειώσει η παράσταση, ξεκινάει να βρέχει καταρρακτωδώς. Τόση πολλή βροχή, που θα περίμενε κανείς να διακοπεί η παράσταση και οι θεατές να φύγουνε» και συνέχισε: «Παίζαμε υπό βροχή και κοίταζα τους θεατές, οι οποίοι έβγαζαν μπουφάν, βιβλία, τσάντες και ήταν τόσο απορροφημένοι, που δεν ήθελαν να τελειώσει όλο αυτό. Ήθελαν να κάτσουν δίπλα μας, στο πλευρό μας, να βιώσουν την όποια ταλαιπωρία βιώναμε κι εμείς, αρκεί να τελειώσει η παράσταση. Δεν το ξεχνάω.».

«Και έγινε ένα κλικ μέσα μου για αυτό το «μαζί», για αυτή τη μοιρασιά. Κάτι ξύπνησε μέσα μου και είπα ότι αυτό το μαζί έχει πολύ μεγάλη αξία, ουσία, νόημα. Και αν μπορέσω εγώ μέσα από τη δημοσιοποίηση αυτού του προβλήματος να γίνω το «μαζί» κάποιου άλλου, τον δω χαρούμενο, ευτυχισμένο, μπορεί να αλλάξει μια ψυχολογία, μια ματιά» κατέληξε ο Αντίνοος Αλμπάνης συγκινημένος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ