Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για την έντονη κριτική που του ασκήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το καλοκαίρι κατά την διάρκεια των μεγάλων πυρκαγιών που έπληξαν την χώρα.

Καλεσμένος στο The 2Night Show, είπε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Στα social media δεν γίνεται παρατήρηση, γίνεται κανιβαλισμός. Υπάρχει μία τάση νουθεσίας απέναντι σε έναν άνθρωπο που δεν τον γνωρίζουν καν και που δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτή είναι η δουλειά του. Τι να κάνω; Να ντραπώ για τη δουλειά μου; Αυτή είναι η δουλειά μου

Ο Αντίνοος Αλμπάνης καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Επίσης, δεν έχω τον έλεγχο της δουλειάς μου. Μπορώ να ζητήσω, να παρακαλέσω να μη γίνει μία δημοσίευση μια δεδομένη χρονική στιγμή αλλά δεν το ακούνε και πάντα οι εταιρείες.

Μου κουνούσαν το δάχτυλο άνθρωποι που πήγαιναν στη δουλειά τους κανονικά αλλά εγώ δεν έπρεπε να δουλέψω, δεν ήταν ηθικό να εργαστώ, επειδή η δική μου δουλειά έχει να κάνει με την εικόνα. Υπάρχει ένα αξιακό σύστημα που μάλλον κάνει διακρίσεις.

Δείτε τι ακριβώς είπε στο video του Happy Day που ακολουθεί:

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, μίλησε και για την συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε να κάνει τηλεόραση 15 χρόνια, είχε χάσει κάποιες γενιές τηλεθεατών. Δεν ξέραμε αν θα είχε την ανταπόκριση που είχε παλιά. Αλλά τελικά κατέληξα ότι μία φροντισμένη σειρά δεν έχει να φοβηθεί κάτι γιατί είναι τίμια δουλειά. Ξέρω τον Χριστόφορο και τον τρόπο που δουλεύει. Με εξέπληξε το επίπεδο της παραγωγής που δεν ήταν με τα ελληνικά δεδομένα».

Ο ηθοποιός είπε ότι θέλει να ξαναζήσει μια μεγάλη αγάπη. «Υπάρχει άνθρωπος που δεν θέλει έναν άνθρωπο δίπλα του; Ποιος γυρίζει το βράδυ και περιμένει το ταβάνι να τον χαϊδέψει; Έζησα το να έχω βρει τον άνθρωπό μου και ακριβώς επειδή το έζησα θέλω να το ξαναζήσω. Ακόμη κι αν έληξαν αυτές οι σχέσεις ζόρικα, το μαζί έχει μια γλύκα. Δεν ξαναγυρνώ στο παρελθόν, θεωρώ ότι τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ