Μια από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις είναι το reunion των “Antique“, με την Έλενα Παπαρίζου και τον Νίκο Παναγιωτίδη να ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους! Το διάσημο γκρουπ αποφάσισε να κάνει μια επανασύνδεση που ενθουσίασε άπαντες, ενώ η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα teaser με τη διασκευή του “Τi Ti”.

Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 1999, όταν η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης δημιούργησαν το αξέχαστο ντουέτο των Antique, και μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών κατάφεραν να διαπρέψουν σε όλη τη Σκανδιναβία (Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Φινλανδία), την Ελλάδα, την Γερμανία, την Πολωνία, την Ιταλία και την Κύπρο, χτυπώντας τις πρώτες θέσεις τόσο στα επίσημα charts πωλήσεων όσο και στα ραδιοφωνικά airplay.

«Ήθελα να ξαναενώσω τους Antique και όντως τα κατάφερα μετά από πάρα πολλά χρόνια. Πάντα ήμασταν σε επικοινωνία, διαλέξαμε και ποιο τραγούδι θέλουμε να κάνουμε, μας κάλεσαν ξανά στη Σουηδία για να κάνουμε μια περιοδεία φέτος το καλοκαίρι και ξαναενώνουμε τις δυνάμεις μας μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό», δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου στο Mega star.

Mέσα από το Tik Tok λοιπόν η ταλαντούχα ερμηνεύτρια κοινοποίησε το φρέσκο υλικό που θα ακούσουμε σε λίγο διάστημα και ανυπομονούμε πολύ γι’ αυτό! 19 χρόνια μετά την τελευταία τους κυκλοφορία, η Έλενα Παπαρίζου συναντάει ξανά δισκογραφικά τον Νίκο Παναγιωτίδη με αφορμή μια σειρά από καλοκαιρινές συναυλίες στη Σουηδία, και διασκευάζουν το “Ti Ti”, την ελληνική έκδοση του “Didi” του Khaled το οποίο ακούσαμε αρχικά στα ελληνικά από τον Γιώργο Αλκαίο το 1992, σε στίχους της Εύης Δρούτσα. Το τραγούδι αναμειγνύει τους ανατολίτικους ήχους με την δυτική pop, όπως ακριβώς έκαναν και τα πρώτα τραγούδια των Antique “Opa Opa” (επίσης δια χειρός Γιώργου Αλκαίου) και «Δυνατά Δυνατά».