Αντώνης Καφετζόπουλος: «Δεν θυμώνω με τα σχόλια των haters, θυμώνω με τα σχόλια κάποιων επωνύμων που λένε βλακείες»

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τα σχόλια που έχει δεχτεί, για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Netflix και για το πώς νιώθει που ο γιος του έγινε ηθοποιός.

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Δεν θυμώνω με τα σχόλια των haters, θυμώνω με τα σχόλια κάποιων επωνύμων που λένε βλακείες»

Για τη νέα αυτή σειρά ξένης παραγωγής, ο Αντώνης Καφετζόπουλος είπε: «Θα είμαι στη σειρά του Netflix «Το κορίτσι από το Όσλο». Μετά τον «ακάλυπτο» με προσέγγιζαν για κάτι παρόμοιο πάντα γίνεται αυτό όταν κάνεις επιτυχία.

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι κάτι σημαντικό θα συμβεί στη ζωή τους αν ακολουθήσουν το μονοπάτι του «hater». Δεν θυμώνω με τα σχόλια των haters, θυμώνω με τα σχόλια κάποιων επωνύμων που λένε βλακείες. Υπάρχουν πράγματα που γράφτηκαν παλιά και ήταν συκοφαντίες, έφτασα στο τσακ να κάνω μήνυση».

Για τον πατέρα του αλλά και για το πώς βιώνει ο ίδιος την πατρότητα, ο Αντώνης Καφετζόπουλος δήλωσε: «Την ήμερα που πέθανε ο πατέρας μου πήγα και έκανα την παράσταση, ήμουν προετοιμασμένος. Για μένα ήταν καλύτερο από το να κάτσω κάπου μόνος μου.

Δεν θα παίζω πάντα με τον γιο μου, ο Γιώργος είναι του εαυτού του. Αν δεν είχε ταλέντο θα του το έλεγα, άλλα θα ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση να του το πω» «το επίθετο «Καφετζόπουλος» ήταν εμπόδιο για τον Γιώργο. Μερικοί, όταν είσαι κοντά σε κάποιον, λένε «έλα μωρέ αυτός είναι ανιψιός του τάδε, γυναίκα του τάδε, θα τον βολέψει», είναι εμπόδιο αυτό».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του Αντώνη Καφετζόπουλου:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Facebook

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ