Αντώνης Ρέμος για Γιώργο Νταλάρα: «Έχει τις απόψεις του και καλά κάνει και τις έχει και καλά κάνουν και τα άλλα τα παιδιά και κάνουν αυτό που κάνουν»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους συναδέλφους του και η επίθεση που ακολούθησε στους δημοσιογράφους συνεχίζει να απασχολεί την εγχώρια showbiz.

Αντώνης Ρέμος: Το δεικτικό του σχόλιο για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα
Αντώνης Ρέμος: Το δεικτικό του σχόλιο για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Ο καθένας επιλέγει, άλλος με τη σιωπή του, άλλος με την τοποθέτησή του, άλλος θα μιλήσει, άλλος θα πει… Εντάξει… Ο καθένας διαλέγει τον τρόπο που θελει να εκτεθεί. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να επιβάλω εγώ ή να πω.

Τώρα, η γνώμη η δική μου είναι ότι πρέπει καλώς ή κακώς να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Όσο θέλουμε να λέμε τις ιστορίες μας και τις θεωρίες μας, καλό είναι κάποια στιγμή να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε λίγο τις απόψεις μας και τις σκέψεις μας και τα θέλω μας και να μπορέσουμε να συμβαδίσουμε λίγο σε ένα κοινό στόχο.

Προσωπικά εγώ, σαν Αντώνης Ρέμος αν θες να αναφερθούμε στο θέμα του Γιώργου Νταλάρα, δεν αναφέρθηκε κάτι προσωπικά σε εμένα, δηλαδή δεν ειπώθηκε κάτι μειονεκτικό απέναντί μου. Με τον Γιώργο συνεργαστήκαμε όπως συνεργαστήκαμε. Έχει τις απόψεις του και καλά κάνει και τις έχει και καλά κάνουν και τα άλλα τα παιδιά και κάνουν αυτό που κάνουν.

Από εκεί και πέρα η ιστορία θα κρίνει και θεωρώ ότι η ιστορία προχωράει και ο κόσμος προχωράει και οι γενιές. Καλό είναι να κοιτάζουμε πάνω από τις γενιές που έρχονται. και όχι να τις αφορίζουμε τις γενιές. Δηλαδή, να στηρίζουμε τις γενιές μας που μπορεί να μη συμφωνούμε με αυτές. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η γενιά και αν θες να την επηρεάσεις ή αν θέλεις να έχει συνέχεια, θα πρέπει σε αυτή τη γενιά να σκύψεις και με αυτή τη γενιά να ασχοληθείς»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ