Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα και αναμένεται να πραγματοποιήσει εμφανίσεις στο “Nox”. Ο δημοφιλής ερμηνευτής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και μίλησε τόσο για το ταλέντο της συζύγου του Υβόννης Μπόσνιακ στη μαγειρική όσο και για την κατάσταση που βιώνουμε με τον covid-19 και τους εμβολιασμούς.

Αρχικά, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην Υβόννη Μπόσνιακ, λέγοντας: «Αυτά που κάνει είναι μοναδικά. Δεν παίζεται η τύπισσα. Τα φαγητά της δεν παίζονται».

Η χαρά του για την επιστροφή του στη σκηνή είναι μεγάλη, ωστόσο η Δέσποινα Καμπούρη τον ρώτησε αν φοβάται που θα είναι εκτεθειμένος σε κόσμο. «Μέσα από την κατάσταση που βιώνουμε πρέπει να βγούμε πιο σοφοί και πιο έμπειροι. Ο κορωνοϊός δεν θα φύγει, δεν θα τον ξεχάσουμε. Είναι ένα μάθημα. Είμαι εμβολιασμένος και θα κάνω και την τρίτη δόση σε λίγο».

Σε άλλο σημείο, ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε: «Στεναχωριέμαι που βρήκαμε ακόμα έναν λόγο να διαχωριστούμε. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο. Ίσως πρέπει να αφήσουμε τι μας χωρίζει και να δούμε τι είναι αυτό που μπορεί να μας ενώσει».

Ποιο τραγούδι, όμως, θα αφιέρωνε στην Υβόννη Μπόσνιακ και στην κόρη τους Ελένη ο Αντώνης Ρέμος; Ο ίδιος είπε πως το τραγούδι αυτό δεν είναι άλλο από το “Μέχρι το τέλος του κόσμου”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ