Άντζελα Δημητρίου: «Πέρασα πολύ άσχημα που έχασα τη μητέρα μου»

Η τραγουδίστρια βρέθηκε χθες το βράδυ στη ελληνική εβδομάδα μόδας με ένα εντυπωσιακό look που μας θύμισε την αισθητική της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Dune» και μίλησε για το πένθος αλλά και για τη σχέση της με την κόρη της.

Άντζελα Δημητρίου: «Πέρασα πολύ άσχημα που έχασα τη μητέρα μου»

Η Άντζελα Δημητρίου, αποκάλυψε αρχικά: «Αν δεν ήμουν τραγουδίστρια, θα ήμουν σχεδιάστρια μόδας. Μερικές φορές έχω μερικά ρούχα και προσπαθώ μόνη μου να κάνω άλλα σχέδια. Δεν έχω ταξιδέψει ακόμα γιατί είμαι σε πένθος! Δεν μπορώ να πάω πουθενά προς το παρόν».

Ενώ παράλληλα προσέθεσε: «Κοίταξε να σου πω κάτι, μερικές φορές έχω μερικά ρούχα και προσπαθώ μόνη μου να κάνω κάποια σχέδια».

Στη συνέχεια, η Άντζελα Δημητρίου τόνισε: «Πέρασα πολύ άσχημα που έχασα τη μητέρα μου, ακόμη είναι όλα νωπά και δε μπορώ να πω ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου και να ξαναέρθω κοντά σας γιατί μου έχετε λείψει και μου έχει λείψει και η δουλειά μου πολύ. Θέλω να γυρίσω στη δουλειά μου.»

Προτού καταλήξει με εμφανή συγκίνηση: «Αυτά που με κάνουν να γελάω είναι η αγάπη του κόσμου, η αγκαλιά που μου κάνει η εγγονή μου που έγινε 8 μηνών, και η αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους. Έχει πει ήδη γιαγιά, έχει δυο ονόματα, “Μιχαέλα-Αγγελική”. Σαν καλή γιαγιά θα της μάθω άλλα πράγματα, ήδη μαθαίνουμε νανουρίσματα. Είναι πολύ σημαντικό της ημέρες που βιώνω εγώ και είμαι μόνη μου να έχω αυτό το πλάσμα δίπλα μου. Η εγγονή μου κι εγώ είμαστε ένα. Του παιδιού μου το παιδί, είναι δυο φορές παιδί μου».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ