Άντζελα Δημητρίου – Έλντα Πανοπούλου: Μιλούν για τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους

Η Άντζελα Δημητρίου συναντά ξανά επί σκηνής την Έλντα Πανοπούλου σε ένα πολύ ξεχωριστό σόου και οι δυο τους μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες για τη σχέση τους και τη συνεργασία τους.

Άντζελα Δημητρίου - Έλντα Πανοπούλου: Μιλούν για τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους

Η Έλντα Πανοπούλου σημείωσε: «Κάτι έλεγα εγώ σε ένα νούμερο την προηγούμενη χρόνια και κάποιοι σαν κι εσάς πήγαν και της είπαν “η Πανοπούλου στο Δελφινάριο λέει για σένα…”. Και η Άντζελα τα πήρε στο κρανίο, γιατί τα παίρνει κι εύκολα και μου είχε σούρει μερικά… Εγώ βγήκα και είπα ότι την θαυμάζω πάρα πολύ. Την επόμενη σεζόν συνεργαστήκαμε».

Η Άντζελα Δημητρίου από την πλευρά της, τόνισε: «Την Έλντα την αγαπάω, γιατί ό, τι και να κάνει το κάνει τόσο ωραία που δεν μπορείς να της κρατήσεις κακία. Εγώ το είχα ξεχάσει αυτό που είχε γίνει, το θυμηθήκανε διάφοροι αλλά αυτό δεν έχει σημασία…».

Η τραγουδίστρια συνέχισε εμφανώς συγκινημένη για την απώλεια της μητέρας της και δήλωσε: «Πιστεύω ότι χάνοντας τη μάνα σου έχεις χάσει τη γη κάτω από τα πόδια σου. Η μάνα είναι αυτή που σε μεγαλώνει, που σε φροντίζει… Η λέξη μάνα τα λέει όλα. Η μάνα μου με ήθελε πάντα χαμογελαστή και ποτέ πικραμένη.

Δεν στενοχωριέμαι αυτή τη στιγμή γιατί ξέρω πολύ καλά ότι εκεί που είναι είναι καλά. Ήταν ένας Άγιος άνθρωπος, μια πολύ καλή ψυχή, μια πολύ καλή μάνα και μπόρεσε και μεγάλωσε τρία παιδιά. Εγώ της έφτιαξα ένα πολύ ωραίο σπίτι, το καινούργιο της σπίτι που έχει τώρα, το οποίο είναι στολισμένο, έχει πάντα φως. Σε λίγο είναι τα τρίμηνα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ