Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα, Τρίτη 19 Ιουλίου από το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του αξέχαστου ερμηνευτή, Άντζελα Γκερέκου και Μαρία Βοσκοπούλου καλούνται να διαχειριστούν την απώλεια του.

Άντζελα Γκερέκου: Συγκινεί με την ανάρτησή της για τον Τόλη

Η Άντζελα Γκερέκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε δύο υπέροχες φωτογραφίες της με τον Τόλη, από την εποχή που είχε ξεκινήσει η σχέση τους. Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στον τόπο καταγωγής της στην Κέρκυρα, όπου τότε γύριζαν το βίντεο κλιπ του τραγουδιού που είχαν ερμηνεύσει μαζί «Μου χρωστάει μία αγάπη η ζωή». Τις φωτογραφίες ανάρτησε με την εξής λεζάντα: «19/7/22».

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου είπε για τον άνδρα της ζωής της: «Με την βοήθεια του Θεού προχωράμε δυνατά, ό,τι μας έχει πληγώσει το κάνουμε αγγέλους, ευλογίες. Στα 1000 χρόνια μια ψυχή σαν τον Τόλη βγαίνει».

Πράγματι, ο Τόλης Βοσκόπουλος δε χαρακτηρίστηκε τυχαία ως ο «πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού». Ήταν ένας αληθινός σταρ που ωστόσο στην πολύχρονη πορεία του, ξεχώρισε για το ήθος του, την ευγένεια και την αξιοπρέπεια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ