Άντζελα Γκερέκου: Μιλά για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου σε μια πολύ συγκινητική συνέντευξη

Η Άντζελα Γκερέκου άνοιξε το σπίτι της στην Κέρκυρα, όπου και έζησε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο σχεδόν ολόκληρη τη ζωή τους, στη Νίκη Λυμπεράκη για την εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα».

Άντζελα Γκερέκου: Μιλά για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου σε μια πολύ συγκινητική συνέντευξη

«Σε αυτό το σπίτι ζήσαμε με τον Τόλη από την αρχή της γνωριμίας μας, 25 χρόνια. Δε με ενοχλεί που με ρωτάνε συνέχεια για τον Τόλη, αλλά σκέφτομαι πως μπορεί να περιγράψει κανείς αυτή την πορεία 25 χρόνων. Δεν είναι οι λέξεις, είναι το συναίσθημα», εξομολογήθηκε ευθύς εξαρχής.

Στη συνέχεια, η Άντζελα Γκερέκου μίλησε και για τον φόβο της απώλειας αλλά και τη δυσκολία του να χειριστείς την απώλεια όταν έχεις κι ένα παιδί: «Από μικρή είχα έναν φόβο με τον θάνατο, με την απώλεια αγαπημένων προσώπων. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ. Πλέον έχω μάθει να ζω με την απώλεια, καταφέρνεις να μαθαίνεις καλύτερα τον άλλο σκεπτόμενη πράγματα από το παρελθόν. Το θέμα είναι να περάσεις ένα μήνυμα και στο παιδί σου ότι προχωράς, γιατί και η κόρη μου πέρασε πολύ δύσκολα με την απώλεια του πατέρα της».

Σε άλλο σημείο, η πολυπράγμων ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση της με την πολιτική παραδεχόμενη: «Οικονομικά βγήκα πολύ φτωχότερη από την πολιτική. Οι αντίπαλοί μου μοίρασαν φέιγ-βολάν στα χωριά με πιο αισθησιακές μου φωτογραφίες για να με πολεμήσουν αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ. Ακόμα και με την ιστορία με τον πόλεμο που δέχθηκε ο Τόλης, που παραιτήθηκα από το Υπουργείο. Τότε δεν μιλούσαμε για αυτή την ιστορία, τι να λέγαμε; Ένας λόγος ήταν για να αμαυρώσουν και τη δική μου εικόνα. Φτάσαμε στον πάτο αλλά ξανασηκωθήκαμε».

Τέλος, η Άντζελα Γκερέκου αποκάλυψε: «Σίγουρα έκανα λάθη σαν μαμά. Προσπάθησα να είμαι όσο καλύτερη μπορούσα… Η πολιτική με στέρησε από τη Μαρία αλλά ίσως της έδειξα και ένα πιο δυναμικό πρότυπο… Για όλα τα παιδιά που γεννιούνται με γονείς που έχουν καριέρες έκθεσης είναι ένα βάρος το επώνυμό τους… Προσπαθήσαμε να μεγαλώσουμε τη Μαρία με έναν πολύ γήινο τρόπο… Χαίρομαι και το αναγνωρίζω στη Μαρία ότι προσπαθεί να μη χρησιμοποιεί τα ονόματά μας. Στο σχολείο πολλές φορές το έκρυβε…».

Πηγή φωτογραφιών: Facebook

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ