Τα μικρότερα παιδιά της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Βίβιεν και Νοξ είναι πλέον 15 ετών και γιορτάζουν τα γενέθλιά τους. Τα δίδυμα γεννήθηκαν το 2008. Το πρώην ζευγάρι που χώρισε το 2017 μοιράζονται μαζί έξι παιδιά: Μάντοξ, Παξ, Ζαχάρα, Σάιλο, και τα δίδυμα.

Η Τζολί ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι περίμενε τα δίδυμα στα βραβεία Independent Spirit τον Φεβρουάριο του 2008, όταν περπάτησε στο κόκκινο χαλί δίπλα στον Μπραντ Πιτ.

«Είναι χάος, αλλά το διαχειριζόμαστε και περνάμε υπέροχα», ανέφερε τότε η Αντζελίνα Τζολί, με τον Μπραντ Πιτ να προσθέτει: «Είναι ακόμα σαν τη φωλιά κούκου». Παρά το εντυπωσιακό ντεμπούτο τους ως νεογέννητα, Βίβιεν και Νοξ έχουν κρατήσει χαμηλό προφίλ, με εξαίρεση κάποιες ιδιαίτερες εμφανίσεις σε ταινίες της μητέρας τους.

Αντζελίνα Τζολί
Shiloh Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt και Knox Jolie-Pitt

Ο Νοξ υποδύθηκε τον χαρακτήρα του Ku Ku στο Kung Fu Panda 3, όπου η μαμά του πρωταγωνίστησε ως Τίγρης δίπλα στους Kate Hudson, Jack Black, Bryan Cranston, Seth Rogen, Jackie Chan και άλλους.

Η Βίβιεν ενσάρκωσε το 2014 έναν ρόλο στο Maleficent ως η νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα της Aurora. «Περάσαμε καλά. Πραγματικά σοκαρίστηκα που τα πήγαινε τόσο καλά! Είναι φοβερό!», είπε η Αντζελίνα Τζολί κατά τη διάρκεια μιας τότε.

photos: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ