Ένας ισχυρισμός που αφορά στον Τζόνι Ντεπ έγινε από τους δικηγόρους της Άμπερ Χερντ, καθώς οι δικηγόροι της ηθοποιού ανέφεραν ότι ο χολιγουντιανός star πάσχει από στυτική δυσλειτουργία.

Η νομική ομάδα της ηθοποιού υποστήριξε σε κατάθεση της ότι η υποτιθέμενη ιατρική ασθένεια μπορεί να συνέβαλε στη φερόμενη βίαιη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της. «Αν και ο κύριος Ντεπ θα προτιμούσε να μην αποκαλύψει την πάθησή του με τη στυτική δυσλειτουργία, αυτή η πάθηση είναι απολύτως σχετική με τη σεξουαλική βία, συμπεριλαμβανομένου του θυμού του κ. Ντεπ και της χρήσης ενός μπουκαλιού για τον βιασμό της Άμπερ Χερντ», υποστηρίζουν τα έγγραφα.

Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ αρνείται σταθερά τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ για βιασμό, ενώ οι δικηγόροι της υπογράμμισα ότι το υποτιθέμενο πρόβλημά του τον έκανε «θυμωμένο ή ταραγμένο» στις συναντήσεις με την ηθοποιό.

Τον Μάιο, η Χερντ ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια της δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση, αφού ο Τζόνι Ντεπ φέρεται να τη βίασε και απείλησε να «χαράξει» το πρόσωπό της με μπουκάλι, κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης τον Μάρτιο του 2015.

«Δεν ήξερα αν το μπουκάλι που είχε μέσα μου ήταν σπασμένο», είπε η Άμπερ Χερντ, και τόνισε: «Δεν μπορούσα να νιώσω τίποτα. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι συνέβη πρώτα, ή με ποια σειρά». Ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε 15 εκατομμύρια δολάρια για τους ισχυρισμούς της σε ένα άρθρο της Washington Post του 2018, στο οποίο ο Χερντ μιλούσε για σεξουαλική βία.

photos: Getty Images/Ideal Image

Άμπερ Χερντ: Συγκλονίζει το μήνυμα της αδερφής της μετά την ήττα της στη δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ