Η πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ben Affleck στο “Howard Stern Show”, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, καθώς η τοποθέτησή του ότι αν δεν χώριζε από την πρώην σύζυγο του Jennifer Garner θα συνέχιζε να είναι εθισμένος στο αλκοόλ βρήκε πολλούς αντίθετους.

«Μάλλον θα έπινα ακόμα. Είναι μέρος του γιατί άρχισα να πίνω… επειδή ήμουν παγιδευμένος», παραδέχτηκε και ανέφερε ότι ένιωθε δυστυχισμένος με τον γάμο του με την Garner.

Ben Affleck

Πηγή από το περιβάλλον της Jennifer Garner και του Ben Affleck υποστήριξε, σύμφωνα με την pagesix, πως όλο αυτό «είναι αηδιαστικό». Παράλληλα, σημείωσε: «Η Jennifer ήταν η μόνη που τον έπαιρνε ξανά και ξανά όταν έκανε φρικτά πράγματα – όταν έπεσε από βαγόνι ή χειρότερα. Στάθηκε δίπλα του γιατί τον αγαπούσε. Αυτή είναι η μητέρα των παιδιών του».

Μια άλλη πηγή ανέφερε: «Όποιος γνωρίζει τη συμπεριφορά των εξαρτημένων ξέρει πόσο αναληθή θα μπορούσαν να είναι αυτά τα σχόλια για οποιονδήποτε εθισμένο».

Η Jennifer Garner είχε δηλώσει για τον Affleck, μιλώντας στο Vanity Fair το 2016: «Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Τι θα κάνω για αυτό; Είναι ο πιο λαμπρός άνθρωπος σε οποιοδήποτε δωμάτιο, ο πιο χαρισματικός, ο πιο γενναιόδωρος... Είναι απλά ένας πολύπλοκος τύπος». Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Daredevil” το 2003 και απέκτησαν τρία παιδιά: τη Violet, τη Seraphina και τον Samuel.

Εν μέσω αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ben Affleck είπε στον φίλο του Jimmy Kimmel ότι «πληγώνει» τα συναισθήματά του που τα σχόλιά του χρησιμοποιούνται για να τον κάνουν να μοιάζει με τον «χειρότερο, πιο αναίσθητο, ανόητο, απαίσιο τύπο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BEN AFFLECK, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ