Οι φίλοι του Chris Noth ανησυχούν για εκείνον -και για την στροφή του στο ποτό- εν μέσω του σκανδάλου σεξουαλικών υποθέσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τον έχουν κάνει να περνά την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, ο ηθοποιός κατηγορήθηκε από δύο γυναίκες για σεξουαλική επίθεση, ενώ υπάρχουν αναφορές για κακοποίηση από πέντε γυναίκες. Η υπόθεση αυτή του κόστισε δουλειά, συμπεριλαμβανομένου του “The Equalizer” του CBS, και αποκόπηκε από τις τελευταίες σκηνές για το spin-off “Sex and the City” “And Just Like That” που γύρισε πρόσφατα με τη Sarah Jessica Parker στο Παρίσι.

Μια πηγή που τον γνωρίζει ανέφερε: «Ο Chris νιώθει ειλικρινά ότι η ζωή του τελείωσε. Νομίζω ότι το ποτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο στα προβλήματά του. Οι φίλοι του θα ήθελαν να πάρει κάποια βοήθεια». Ωστόσο, άλλες πηγές αρνούνται σθεναρά ότι έχει μεθύσει ποτέ στα γυρίσματα ή ότι έχει πρόβλημα με το αλκοόλ.

Η ηθοποιός Zoe Lister Jones -που κάποτε εργαζόταν ως bartender στο κλαμπ Plumm της Νέας Υόρκης-, ισχυρίστηκε ότι ήταν «σταθερά σεξουαλικά ανάρμοστος με συνάδελφο», και τον κατηγόρησε ότι έπινε στα γυρίσματα ενώ γύριζαν το “Law & Order” του NBC.

Chris Noth
Zoe Lister Jones

Η Lister Jones ισχυρίστηκε: «Κατά τη σκηνή της ανάκρισής μου είχε μπύρα κάτω από το τραπέζι που θα έπινε ενδιάμεσα. Σε μια λήψη πλησίασε κοντά μου, μύρισε το λαιμό μου και μου ψιθύρισε: “Μυρίζεις ωραία”. Δεν είπα τίποτα. Ο φίλος μου στο κλαμπ δεν είπε ποτέ τίποτα».

Ο Chris Noth, ο οποίος έχει αρνηθεί τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση εναντίον του, πιστεύεται ότι μίλησε με φίλους ηθοποιούς που θέλουν να τον υποστηρίξουν, αλλά μια πηγή τόνισε: «Είναι δύσκολο, γιατί δεν θέλουν να εμπλακούν σε αυτό».

Σύμφωνα με την page six, ο γάμος του Noth με την Wilson, τη μητέρα των δύο μικρών γιων του, κρέμεται από μια κλωστή από τότε που οι ισχυρισμοί δημοσιοποιήθηκαν για πρώτη φορά. Ωστόσο, λέγεται ότι εξακολουθεί να στέκεται δίπλα του, αν και το ζευγάρι δεν πέρασε μαζί τα Χριστούγεννα και η Wilson παραμένει στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες. «Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα κι αν ο Chris δεν έκανε αυτό που είπε αυτή η γυναίκα, είχε κάποιο είδος σεξουαλικής επαφής μαζί τους και απάτησε την Tara. Είναι δύσκολο να συμβιβαστείς με κάτι τέτοιο. Αυτή τη στιγμή είναι ακόμα μαζί και προσπαθούν να λύσουν τα πράγματα», ανέφερε πηγή του περιβάλλοντός του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ CHRIS NOTH

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ