Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου και αναφέρθηκε στην οικογένειά της, τον σύζυζγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, αλλά και στην επιλόχειο κατάθλιψη. Ωστόσο, η κριτής του «Masked Singer» και επιχειρηματίας μίλησε για τον πόλεμο που δέχτηκαν εκείνη και η Μαίρη Συνατσάκη στην έναρξη της συνεργασίας τους για την εταιρία ρούχων τους.

«Δεν είναι άπλα τα πράγματα στον συγκεκριμένο χώρο για μία εργαζομένη μητέρα. Με το δεύτερο παιδί ένιωσα πιο πολύ μαμά, ολοκληρώθηκα, ίσως ολοκληρώθηκε η οικογένεια με έναν τρόπο. Τα συναισθήματά μου δεκαπλασιάστηκαν με έναν τρόπο που φοβόμουν. Λατρεύω τον Μάξιμο και φοβόμουν πώς θα μοιραστεί η αγάπη με το δεύτερο παιδί. Φλέρταρα με την επιλόχειο κατάθλιψη άλλα επειδή είχα πολλά χρονιά ψυχοθεραπείας στην πλάτη μου δεν έφτασα στο σημείο να πα΄θω τελικά», ανέφερε για αρχή η ηθοποιός.

Αθηνά Οικονομάκου

Στη συνέχεια, η Αθηνά Οικονομάκου εξομολογήθηκε: «Λύγισα μετά τη γέννηση του Μάξιμου, όμως επειδή συνέχιζα την ψυχοθεραπεία από την πρώτη στιγμή που γέννησα, αυτό με βοήθησε να πατήσω στα ποδιά μου και να πιστέψω στον εαυτό μου ξανά λίγο-λίγο. Μετά το εξάμηνο-οκτάμηνο όλα καλυτέρευσαν. Η μικρή ήρθε στη ζωή μας τρία χρόνια μετά και δεν είναι τυχαίο. Σκεφτόμουν όταν έμεινα έγκυος στη Σιέννα «αν το ξαναπάθω;». Ο Φίλιππος έδειχνε υπομονή και κατανόηση όμως επί της ουσίας ποτέ δεν κατάλαβε τι ένιωθα γιατί φοβόμουν να το παραδεχθώ και εγώ στον ίδιο τον εαυτό μου».

Ακόμα, σε άλλο σημείο, επισήμανε: «Κλείνω σχεδόν δεκαετία ψυχοθεραπείας. Κάποια στιγμή άρχισα να νιώθω στο θέατρο ένα αίσθημα άγχους. Είπα σε ένα σημείο ότι δεν θα τα βγάλω πέρα. Ήταν μία περίοδος στο MEGA με καθημερινά γυρίσματα στη “Ζωή της άλλης”. Είχαν πέσει όλοι πάνω μου. Έλεγα «παιδιά θα πέσω κάτω και μου έλεγε ο σκηνοθέτης «τι λες; εγώ είμαι 60 ετών και δεν πέφτω κάτω». Μία μέρα δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι, πήγα σε παθολόγο με την πίεση μου 4 και 6. Στις πρώτες συνεδρίες της ψυχοθεραπείας μονό έκλαιγα».

Η Αθηνά Οικονομάκου για τον πόλεμο που δέχτηκε με τη Μαίρη Συνατσάκη

Τέλος, η Αθηνά Οικονομάκου αναφέρθηκε στο «Masked Singer» αλλά και την πρόταση που της έκανε ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για την υποκριτική που λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να υλοποιήσει. Τι είπε όμως για την επιθετική στάση που δέχτηκε εκείνη και η Μαίρη Συνατσάκη;

«Στην περίπτωση τη δική μου είναι κάτι πολύ προσωπικό. Δεν θα λυθεί πιστεύω. Είναι μια προβληματική κατάσταση ενός προβληματικού για μένα ανθρώπου που έτσι διαχειρίζεται τη ζωή του. Δεν ήμασταν οι μόνοι που δέχτηκαμε αυτή την επίθεση. Υπάρχει μια στάση από άλλους ανθρώπους στον χώρο που δεν την κατανοούμε καθόλου με τη Μαίρη. Ότι “για να προχωρήσεις μπροστά πρέπει να πατήσεις επί πτωμάτων“», ανέφερε χωρίς να κατονομάσει.

H Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε τα πρώτα μαγιό για φέτος και δίνει ιδέες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ