Καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του «Happy Day» βρέθηκε ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος παρουσιάζει το επιτυχημένο «Deal» για εβδομη σεζόν στον Alpha. Ο tv host αναφέρθηκε στην περίοδο όπου χώρισε με τη Σοφία Παυλίδου και παράλληλα μίλησε για τα παιδιά τους.

O παρουσιαστής αποκάλυψε αρχικά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή πως έχει δουλέψει ως ντέτεκτιβ «ως πιτσιρικάς για ένα-δυο μήνες». «Κάναμε αποτυχημένες παρακολουθήσεις. Είχαμε πάρει μια μηχανή με έναν φίλο μου και η δική μου μηχανή έμεινε. Δεν υπήρχε αποτέλεσμα», είπε. Ακόμα, ο Χρήστος Φερεντίνος ανέφερε πως ένα καλοκαίρι στη Νάξο εργάστηκε «ως κράχτης σε μια υπαίθρια ρουλέτα».

Ακόμα, ο Χρήστος Φερεντίνος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και εξήγησε γιατί δεν επιθυμεί να την προβάλλει. «Ποτέ δεν ήμουν εκτεθειμένος σε κάτι τέτοιο. Ακόμα και πριν δεν ανήκα στους τύπους που έδειχναν τη ζωή τους. Δεν κρύβομαι αλλά έτσι γίνεται».

Παράλληλα, ο παρουσιαστής μίλησε για τα παιδιά του και δήλωσε ότι δεν του τα λένε όλα, ενώ εξομολογήθηκε ότι δεν είναι αυστηρός καθώς «δεν το είχαν οι γονείς του». Ο ίδιος τόνισε ότι προσπαθεί με συζήτηση και άλλους τρόπους να πει τη γνώμη του στους γιους του, τους οποίους απέκτησε με τη Σοφία Παυλίδου.

Για τη Σοφία Παυλίδου δήλωσε: «Είναι δυνατόν να μη στηρίζεις έναν άνθρωπο που έχεις ζήσει τόσα χρόνια, που έχεις αγαπήσει τόσο πολύ και που έχεις κάνει οικογένεια. Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που κατηγορεί ο ένας τον άλλον. Δεν ανήκω σε αυτούς. Σε έναν χωρισμό ποτέ δεν είναι εύκολα τα πράγματα, ιδανικά. Πάντα περνάς από δύσκολες καταστάσεις».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ