Μετρούν έντεκα χρόνια παντρεμένοι με πολιτικό γάμο και εννέα με θρησκευτικό και η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι και πλήρεις μέσα από την όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει έχοντας αποκτήσει τη μοναχοκόρη τους, την 11χρονη Βικτώρια. «Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θέλω παιδιά με τον Τραϊανό. Αλλά δεν γνώριζα αν θα συμβεί κάτι τέτοιο γιατί τον συνάντησα σε μια πολύ περίεργη φάση… Μετά από ένα χωρισμό, ένας άντρας που ήταν δεσμευμένος και μένει ελεύθερος θέλει λίγο χρόνο για να κάνει τον κύκλο και τη ζωή του. Εγώ λοιπόν πέτυχα αυτήν την φάση. Έπρεπε να δείξω υπομονή – ένα χρόνο μετά είπαμε ότι έχουμε σχέση. Για μένα είχαμε σχέση από το πρώτο λεπτό, για τον Τραϊανό έπειτα από ένα χρόνο. Όμως εκτιμούσα την ειλικρίνειά του και ήξερα ότι όταν αυτός ο άντρας πει ότι είναι μαζί μου, θα το εννοεί. Τον πρώτο χρόνο ήμουν στο “χαρέμι”.

Μου δημιουργούσε άγχος όλο αυτό, αλλά μου άρεσε πολύ ο Τραϊανός, κι ευτυχώς είδα πιο μπροστά», δήλωσε πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα», στον Alpha, η γυμνάστρια. Ένας έρωτας και ένας γάμος που έχουν δοκιμαστεί και τελικά έχουν αντέξει μέσα σε δύσκολες συνθήκες, καθώς, λίγες μόλις ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Γωγώ Μαστροκώστα διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος. «Με έβαλαν κατευθείαν στο χειρουργείο», εξομολογήθηκε στην ίδια εκπομπή, για να συνεχίσει: «Με το που ξύπνησα, η πρώτη κουβέντα που άκουσα ήταν “δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά”.

Έπρεπε να είμαι στην απομόνωση, να μη βλέπω το παιδί μου. Είμαι πολύ τυχερή που δεν τρελάθηκα. Δεν έζησα την κόρη μου μωρό. Κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά, έκλαιγα και σκεφτόμουν αν θα το δω να μεγαλώνει», είπε, μεταξύ άλλων.

Αυτήν τη δύσκολη περίοδο στην οικογενειακή τους ζωή την έχουν αφήσει πίσω πλέον και χαίρονται με χαμόγελο καθημερινές, γλυκές στιγμές με την κόρη τους. Το συγκεκριμένο διάστημα, μάλιστα, βρίσκονται στην εξοχική τους κατοικία στη Χαλκιδική απολαμβάνοντας παιχνίδια στη θάλασσα και ξεκούραση.

Από τη Μαρένα Καδιγιαννοπούλου

PHOTOS: PAPADAKIS PRESS/ WILLY GRIESER –  VLADISLAV KARANAGAEV

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ