Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Αποστόλης Τότσικας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον, τήν Μεσημβρίαν», και μεταξύ άλλων, μίλησε για το πρόσφατο ταξίδι του στο Ιράν με αφορμή τον ρόλο του σε πέρσικη σειρά.

Αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός είπε: «Είναι συγκλονιστικό το πώς δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι. Το Χόλιγουντ είναι σχεδόν αστείο μπροστά σε αυτούς. Έχουν τα σκηνικά τους, είναι όλα κανονικά, δεν είναι ξύλινα, κινηματογραφικές κάμερες, άλογα, κασκαντέρ».

Ο Αποστόλης Τότσικας μιλάει για την εμπειρία του στο Ιράν

Ενώ στη συνέχεια, την ώρα που περιέγραφε την εμπειρία του λύγισε και είπε: «Οι άνθρωποι είναι συγκλονιστικοί, λατρεύουν τους Έλληνες και γενικά τον κόσμο. Είχαμε γυναίκες στο γύρισμα. Όταν είσαι σε ένα καθεστώς καταπιεστικό βρίσκεις ρωγμές να υπάρχεις. Δεν το θέλουν καθόλου αυτό που συμβαίνει. Αυτό το κίνημα που γίνεται ελπίζω να πάει καλά για να ταξιδέψει ο κόσμος σε αυτή τη χώρα. Είναι συγκλονιστικό το μέρος, μιλάω με συγκίνηση, συγγνώμη. Είναι φοβεροί άνθρωποι και είναι πολύ κρίμα αυτό που τους συμβαίνει. Είναι τόσο καλοί άνθρωποι και πολύ πιο μπροστά από όσο νομίζουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ