Μια όμορφη και γλυκιά κοινοποίηση έκανε ο Αποστόλης Τότσικας στο instagram με τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη και τα παιδιά τους, ενώ μαζί τους ήταν τόσο οι παππούδες όσο και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο αδερφός του Θανάσης Τότσικας.

Ο Μιχαήλ Άγγελος και η Ειρήνη Χρυσή αποτελούν κύρια προτεραιότητα του ζευγαριού και πάντοτε φροντίζουν να τους ψυχαγωγούν και να περνούν ωραίες στιγμές μαζί τους. Μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός έγραψε στη εικόνα: «Όλοι οι άνθρωποι που αγαπώ». Οι followers του έσπευσαν να αφήσουν τα σχόλια και τα likes τους στην τρυφερή αυτή λήψη!

Πρόσφατα η φωτογράφος είχε αναφέρει ότι μίλησε στα παιδιά της για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία, με τη Ρωσία. Η Ρούλα Ρέβη διηγήθηκε τι συνέβη όταν τα παιδιά της τη ρώτησαν γιατί μία χώρα θέλει να πάρει τα εδάφη μίας άλλης και επισήμανε πως το θέμα είναι πολύ δύσκολο, ενώ εκείνη δεν ήξερε τι να κάνει.

Ο Αποστόλης Τότσικας σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε τονίσει για τη σύζυγό του: «Η Ρούλα είναι άνθρωπος με πολλή ενσυναίσθηση και είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου αν δεν υπήρχε η Ρούλα στη ζωή μου δεν θα ήξερα που θα ήμουν. Με βοήθησε πολύ στο να καταλάβω πολλά πράγματα στη ζωή, το πώς να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους, να μην είμαι απότομος, να μην αντιδράω αμέσως και γενικά με έχει βοηθήσει και στη δουλειά και στη ζωή μου. Είναι ο φάρος μου στις αποφάσεις μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ