Ξέσπασε ο Απόστολος Γκλέτσος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος, μέσω τηλεδιάσκεψης, αφού όταν η συζήτηση έφτασε στα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην Εύβοια, ο ηθοποιός θέλησε διευκρινίσεις και η κουβέντα εκτροχιάστηκε.

«Θέλω τώρα την δέσμευση του Περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις» ανέφερε αρχικά. Όμως, τα λεγόμενα του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού δεν τον έπεισαν και η ένταση έγινε αισθητή.

«Άσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα, τώρα. Άσε τις εισηγήσεις. Πρόεδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα. Άκουσε με, αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει».

Ο Φάνης Σπανός είπε ότι δεν υπάρχει χώρο για απειλές και ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε: «Εγώ δε σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντηση σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ