Στο «Night out» βρέθηκε καλεσμένος, τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ο Απόστολος Γκλέτσος και μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για όλα.

«Κι εγώ κλαίω, είναι λυτρωτικό το κλάμα. Τα πάντα μπορούν να με κάνουν να κλάψω. Δεν έχω κλάψει για γυναίκες αλλά για άντρες», ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος και συνέχισε για το αν θα έκανε μπότοξ: «Φοβάμαι τόσο πολύ. Βλέπω μετά κάτι πρησμένους… Ψήνομαι να το κάνω, αλλά φαίνεται τόσο πολύ. Μου λένε όλοι δεν είναι τίποτα. Φτάνω μέχρι τον γιατρό και όταν τους βλέπω που βγαίνουν, λέω γεια φεύγω. Έχω πάει τρεις φορές».

O ηθοποιός, σε άλλο σημείο της κουβέντας, παραδέχτηκε ότι τού έχουν κάνει προξενιό: «Όταν πρωτοβγήκα δήμαρχος, τότε στα μάτια εκείνου που με ήθελε για την κόρη του, απέκτησα οντότητα. Μέχρι πριν ήμουν απλά ένας ηθοποιός. Όταν βγήκα λοιπόν δήμαρχος, ήταν ένας τσιφλικάς και η κόρη του είχε παντρευτεί, είχε χωρίσει και είχε τεκνοποιήσει. Μου έστειλε προξενητή και του λέω: δεν ενδιαφέρομαι».

«Γυρίζει πίσω και μου λέει: ξέχασα να σου πω ότι έχει κι αυτό κι εκείνο και το άλλο. Του λέω: δεν θέλω να προσβάλλω το κορίτσι αλλά τώρα έχω άλλες δουλειές, έχω βγει δήμαρχος. Ξαναήρθε και πάλι του είπα τα ίδια», συνέχισε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Ήρθε πέντε φορές, μου έφερε μέχρι και σε φωτογραφία το αυτοκίνητο που θα μου αγόραζε ο μέλλων πεθερός μου. Μέχρι τότε δεν μου είχε πει για ποια κοπέλα πρόκειται. Όταν το έμαθα, του λέω: εγώ αυτήν την έπαιρνα και χωρίς προξενιό!», κατέληξε με χιούμορ.

Απόστολος Γκλέτσος
Ο Απόστολος Γκλέτσος σε παλαιότερη έξοδο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ