Μια δήλωση μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται έκανε ο Απόστολος Λύτρας, το μεσημέρι του Σαββάτου 22/6.

Σε αυτή τη δήλωση ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος ομολόγησε πως χτύπησε άγρια τη σύζυγό του, τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής, μίλησε με τα πιο αποθεωτικά λόγια για την Σοφία Πολυζωγοπούλου.

«Όλες αυτες τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνωμη τόσο από την σύζυγο μου όσο και από τα παιδιά μου, υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κατ’ επέκταση στα 3 μου παιδιά. Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες.

Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή οτιδήποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν την ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά – άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση.

Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής» γράφει ο Απόστολος Λύτρας.

Απόστολος Λύτρας: Η εξέδωση της ανακοίνωση του έρχεται μετά την είδηση πως θα κάνει αίτηση αποφυλάκισης
Απόστολος Λύτρας: Η εξέδωση της ανακοίνωση του έρχεται μετά την είδηση πως θα κάνει αίτηση αποφυλάκισης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ