Ο Απόστολος Ρουβάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “After Dark” και αποκάλυψε ενδιαφέρουσες πτυχές της προσωπικής του ζωής. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε το επόμενο βήμα που έχει ήδη πραγματοποιήσει στη σχέση του αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπήκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα ο γνωστός σεφ δήλωσε ότι αφορμή για την είσοδό του στην τηλεόραση στάθηκε η Κάτια Ζυγούλη και ένα βίντεο μαγειρικής που ανέβασε μαζί με τον κουνιάδο της στο κανάλι που διαθέτει στο youtube. Ο Απόστολος Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είχαν τότε παρασκευάσει μαζί μακαρόνια με κιμά και λίγο αργότερα ακολούθησε η πρόταση από την εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Για τη σχέση του με την αγαπημένη του είπε: “Όταν αποφάσισα να μπω στο παιχνίδι, ήταν κάτι το οποίο συζητήσαμε. Θεώρησα, επειδή η γνωριμία μας ήταν σχετικά φρέσκια έπρεπε να αποφύγουμε να το δημοσιοποιήσουμε γιατί αν έβαζα τη Φανή στην επικοινωνία, με το που κερδίζαμε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, θα γινόταν γνωστό παντού. Είπαμε σε πρώτη φάση να δούμε πώς θα δέσουμε οι δυο μας και αν αισθανθούμε καλά να το επικοινωνήσουμε την στιγμή που θα θέλαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε εμείς.

Όταν έμαθαν το όνομά της, μπόρεσαν και την βρήκαν, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της, οπότε δημοσιοποιήθηκε κάπως η σχέση μας. Η Φανή ζει στη Θεσσαλονίκη, έχω μετακομίσει κι εγώ στη Θεσσαλονίκη μόνιμα από τον Οκτώβρη. Δούλευα σε ένα εστιατόριο πριν μου γίνει η πρόταση για το παιχνίδι. Είχα μετακομίσει κανονικά και είχα βρει δουλειά. Το σπίτι μου υπάρχει ακόμη δεν το έχω αφήσει. Το πιο πιθανό είναι ότι θα δουλέψω στη Θεσσαλονίκη. Θα φανεί στην πορεία αν θα γίνει επίσημο. Ξεκάθαρα θα ήθελα να δημιουργήσω δική μου οικογένεια“, ανέφερε ο Απόστολος Ρουβάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΟΥΒΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ