Καλεσμένος στο Love it βρέθηκε ο Απόστολος Ρουβάς και μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και για τους συμπαίκτες του. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κουβέντας με την Ιωάννα Μαλέσκου, ανέφερε την αντίδραση του Σάκη Ρουβά όταν του ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο reality, ενώ μίλησε για τη σύντροφό του, λακωνικά και όμορφα.

«Αρχικά, δεν πίστευα ότι θα καθίσω 140 μέρες στο Survivor. Θεωρούσα ότι στο δίμηνο θα είχα πιεστεί. Το πρώτο δεκαήμερο είπα ότι με βλέπω για ένα μήνα μόνο. Βρέθηκα στην παραλία και έβαλα τα κλάματα. Μια μέρα πέτυχα τον Θανάση και την Ευρυδίκη και της είπα ότι έκλαιγα κι εγώ… Μετά άρχισα να αφήνομαι και να γίνομαι ένα με το παιχνίδι», δήλωσε ο Απόστολος Ρουβάς.

Απόστολος Ρουβάς

Όταν το ανακοίνωσε στον αδερφό του Σάκη Ρουβά, ότι θα βρεθεί στο Survivor, πώς αντέδρασε; «Ο Σάκης χάρηκε. Ξέρει τι άνθρωπος είμαι κι ότι μου αρέσουν οι έντονες δραστηριότητες. Δεν μένω σε ησυχία. Πάντα θα βρω κάτι να κάνω και θα προσαρμοστώ ανάλογα».

Η σύντροφός του, Φανή, τον στήριζε με αναρτήσεις. Εκείνος, λοιπόν, έκανε αναφορά σε εκείνη, λέγοντας: «Χαίρομαι που το έκανε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΟΥΒΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ